FİNANS

Kapat

Titanic bir kez daha batıyor! Mali tabloyu bile açıklamayacak durumda: Kredi için herkesin kapını çalıyor

1912’de 2.224 yolcusu ve mürettebatıyla batan yolcu transatlantiği Titanic’in üreticisi Harland & Wolff ilerleyen süreçte mali tablolarını bile açıklayamayacak noktaya geldi!

Titanic bir kez daha batıyor! Mali tabloyu bile açıklamayacak durumda: Kredi için herkesin kapını çalıyor
MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %1.49 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%1,49

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat!

ING - %1.29 FAİZLİ 50.000 TL

Faiz Oranı

%1,29

Vade

6 Ay

Toplam Tutar

50.000 TL

Detayları gör

Tarihin en ramatik olayına rağmen ayakta kalmayı başaran Titanic'in üreticisi Harland & Wolff iflas bayrağını çekmek üzere.

Bugüne kadar zorluklara rağmen yoluna bir şekilde devam eden gemi üreticisi şirket artık sona geldi. Temel mali problemleri aşamadı.

SON ÇARE KREDİ!

Borsadaki hisse işlemleri durdurulan şirket İngiliz İşçi Partisi hükümetinden talep ettiği kredi garanti fonu için de ret cevabı alınca son çareyi kredi kuruluşlarında aradı. Fakat bu defa çalışanların da dahil olduğu şirketin yüzde 30’una sahip hissedarlar Harland & Wolff’un parçalanıp satılacağı iddialarıyla itiraz sesini yükseltiyor.

Titanic bir kez daha batıyor! Mali tabloyu bile açıklamayacak durumda: Kredi için herkesin kapını çalıyor 1

Büyük kontratların tarafı olan şirket eğer ihtiyacı olan finansmanı sağlayamazsa iflas noktasına gelebilir.

Şirket en son gemisini 2003 yılında üretti. Bu gemi Savunma Bakanlığı’na ait Anvil Point adlı feribottu.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat