FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TOGG FİYAT LİSTESİ BELLİ OLDU! 2023 TOGG yerli otomobil fiyatı ne kadar? İşte fiyat aralığı...

TOGG fiyatı ile ilgili açıklama geçtiğimiz güm yapıldı. Açıklamada yerli otomobilin fiyatına ve ön siparişlere ilişkin detaylara yer verildi. 2023'ün sonuna dek 20.000 adet aracın teslim edilmesi bekleniyor. Peki, 2023 TOGG yerli otomobil fiyatı ne kadar, kaç TL? TOGG Ön siparişler nereden alınacak? Konuya ilişkin ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TOGG FİYAT LİSTESİ BELLİ OLDU! 2023 TOGG yerli otomobil fiyatı ne kadar? İşte fiyat aralığı...

TOGG yerli otomobilin fiyatı belli oldu. TOGG yerli otomobil fiyatı arama motorlarında sorgulanmaya devam ediliyor. Merak edilen bir diğer soru da "Ön başvuru nasıl ve nereden yapılır?" oldu. TOGG yerli otomobilin ön satışları için başvurular kurumun web sitesi üzerinden alınacak. İşte ayrıntılar...

t2

TOGG FİYAT LİSTESİ

T10X'in fiyatlaru şu şekilde:

V1 RWD Standart menzil 953 bn TL,

V2 RWD Standart menzil 1 milyon 55 bin TL

V2 RWD Uzun menzil 1 milyon 215 bin TL

t3

TOGG NE ZAMAN ÇIKACAK?

TOGG ne zaman çıkacak sorusu son dakika açıklaması ile yanıt buldu. TOGG 16-27 Mart'ta ön satışa çıkacak.

t1

TOGG ÖN SİPARİŞLER NEREDEN ALINACAK?

Togg yerli otomobili, 16-27 Mart'ta Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden ön siparişe çıkacak.

t4

TOGG KISA MENZİLLİ YERLİ OTOMOBİL FİYATI KAÇ TL?

Togg T10X modeli 953 bin liradan başlayan fiyattan satışa çıkacak.

TOGG UZUN MENZİLLİ YERLİ OTOMOBİL FİYATI NE KADAR?

TOGG Uzun menzilli modelin fiyatı ise 1 milyon 215 bin lira olarak belirlendi.

TOGG OTOMOBİL KAÇ DAKİKADA ŞARJ OLUYOR?

TOGG otomobil gücünü lityum iyon pillerden alıyor.

TOGG tek şarj ile batarya kapasitesine göre 300 km ve 500 km menzile sahip iki farklı güç paketi sunuyor. Aracın bataryalarının 30 dakikadan kısa sürede yüzde 80 şarj edilebilmesi planlanıyor. Araçta yer alacak rejeneratif fren sistemi ile yavaşlamalarda motorların dinamo gibi çalışması ve pili tekrar şarj ederek menzili yüzde 20'ye kadar uzatması öngörülüyor.

TOGG YERLİ OTOMATİK VİTES Mİ MANUEL Mİ?

TOGG prototipi otomatik olarak üretilmiştir.

thumbs_b_c_496b21cb7d41d464dd54abb19aa2e40e

TOGG'DAN AÇIKLAMA!

Togg CEO'su Gürcan Karakaş'tan da yerli otomobilin satışa sunulmasıyla ilgili açıklama geldi. Siparişlerde bireysel kullanıcıların öncelikli olacağının altını çizen Karakaş'ın açıklaması şu şekilde:

"Geride bıraktığımız beş yılda planlarımız doğrultusunda adım adım ilerledik ve söz verdiğimiz gibi mart ayında akıllı cihazımızı kullanıcılarla buluşturuyoruz. İlk günden itibaren, küresel boyutta rekabet edebilir ve fikri mülkiyeti yüzde 100 Togg’a, Türkiye’ye ait bir mobilite teknoloji markası geliştirmek ve kullanıcıyı merkeze alarak akıllı cihazımız ve dijital ürünlerimizin etrafında herkes için erişilebilir ve herkes tarafından geliştirilebilir bir ekosistem oluşturmak hedefiyle yola çıktık. Geride bıraktığımız beş yılda planlarımız doğrultusunda adım adım ilerledik ve söz verdiğimiz gibi mart ayında akıllı cihazımızı kullanıcılarla buluşturuyoruz. Kullanıcılarımız web sitemiz veya Trumore uygulamamız üzerinden katılacakları çekiliş ile akıllı cihazımıza ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz. Kullanıcılarımıza bağlantılı bir akıllı cihazdan çok daha ötesini sunarak, konforlu ve sorunsuz bir mobilite deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz."

thumbs_b_c_5edb77626c186ab4ead1e46813535eaa


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler