FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TOKİ ARDAHAN KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI! 7 Kasım 2022 TOKİ Ardahan kura çekilişi sonuçları tam liste

TOKİ Ardahan kura çekimi sonuçları, 7 Kasım 2022 Pazartesi günü yapılan çekilişin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Canlı yayınlar, saat 09.00'da yapıldı. 2+1, 3+1 konut başvurularına ilişkin birçok kişi arama motorlarında sorgulama yapıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı kamu kuruluşu TOKİ Ardahan kura çekimi ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte Sosyal Konut Projesi yapılacak ilçeler ve TOKİ Ardahan kura çekilişi tam liste...

TOKİ ARDAHAN KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI! 7 Kasım 2022 TOKİ Ardahan kura çekilişi sonuçları tam liste

TOKİ Ardahan kura çekimi bugün (7 Kasım 2022 Pazartesi) gerçekleştirildi. TOKİ Ardahan kura çekimi sonrası Çok sayıda vatandaş "TOKİ Ardahan isim listesi" konu başlığını internette sorguluyor. Sosyal Konut Projesi yapılacak ilçeler ve TOKİ Ardahan kura çekilişi tam liste haberimizde...

TOKİ ARDAHAN KURA ÇEKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde ilk kura çekiminin 7 Kasım Pazartesi günü Şırnak ve Ardahan'da yapılacağını ifade etmişti.

TOKİ kura çekimi bugün yapıldı.

TOKİ kura çekilişleri için yapılan canlı yayınlar, saat 09.00 itibarıyla gerçekleştirildi.

TOKİ ARDAHAN KURA ÇEKİMİ İSİM LİSTESİ

TOKİ Ardahan kura çekimi tam liste yayımlandı. Listeye TOKİ Ardahan kura çekilişi kanan isimler ekranından ulaşabilirsiniz.

ARDAHAN TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ KAZANAN İSİMLER EKRANI

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

TOKİ ARDAHAN'DA HANGİ İLÇELERDE KONUT YAPACAK?

Ardahan il merkezine 500 konut

Ardahan ili Göle ilçesine 300 konut

toki

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ HAKKINDA BİLGİLER

"Hak Sahibi Belirleme Kurası" noter huzurunda; İdare yetkilileri denetiminde gerçekleştirilecektir.
1) Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Gazilere (Kıbrıs, Kore) konut sayısının %5'i kadar kontenjan ayrılacak, kontenjan fazlası başvuru olması halinde hak sahipleri kura ile belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır.
2) "En Az %40 Engelli Vatandaşlara" konut sayısının %5'i kadar kontenjan ayrılacak, kontenjan fazlası başvuru olması halinde hak sahipleri kura ile belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır.
3) Emekli Vatandaşlara konut sayısının %20'isi kadar kontenjan ayrılacak, kontenjan fazlası başvuru olması halinde hak sahipleri kura ile belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır.
4) Genç Vatandaşlara konut sayısının %20'i kadar kontenjan ayrılacak, kontenjan fazlası başvuru olması halinde hak sahipleri kura ile belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır.
5) Diğer Konut Alıcı Adayları için İdaremizin genel uygulamalarında olduğu üzere kura ile hak sahipleri belirlenecektir.
Kura çekiliş yeri ve programı daha sonra İdarenin internet sayfasında açıklanacaktır.
Kurada, hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 5 (beş) iş günü sonrasında Başvuru yapılan Bankanın yetkili Şubeleri ve ATM'lerinden geri alabilecektir.
• Projenin bağımsız bölüm listesi ve konut fiyatları belirlendikten sonra İdarece tespit edilen tarihte "Konut Belirleme Kurası" çekilecektir.
• Satışa sunulan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda, başvuruda bulunanlarca satın alınacak konutlar TOKİ'nin belirleyerek kullanıma açacağı bloklar arasından, noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecektir.
• İhale sonrası konut sayılarında azalma olması durumunda; konut belirleme kurası ile birlikte ilk kurada belirlenen hak sahipleri arasından konut sayısı kadar hak sahibi belirleme kurası çekilecektir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler