FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Toki başvuru ücreti iadesi ne zaman alınır? TOKİ ücret iadesi nasıl alınır?

TOKİ başvuru ücreti iadesi en çok aratılan konular arasında bulunuyor. Sosyal konut kurası birçok kişiyi oldukça heyecanlandırmıştı. Belirli bir ücret karşılığında Toki sosyal konut projesine başvuran adaylar bu süreci merakla bekliyordu. Toki kura çekimleri başlamasıyla birlikte sosyal konut çıkmayan vatandaşlar internet üzerinden Toki başvuru ücreti iadesi nasıl alınır? TOKİ ücret iadesi ne zaman alınır? sorularının yanıtını arıyor. İşte cevapları...

Toki başvuru ücreti iadesi ne zaman alınır?  TOKİ ücret iadesi nasıl alınır?

Toki başvuru ücreti ile 8 milyondan fazla aday TOKİ sosyal konut projesine katılmıştı. İhtiyaç sahibi birçok kişi bu projenin sonuçlanmasını heyecanla bekliyordu. Toki kura çekimlerinin başlamasıyla birlikte sosyal konut çıkmadığını öğrenen vatandaşlar Toki başvuru ücreti iadesi nasıl alınır? Toki bavuru ücreti iadesi ne zaman alınır? sorularını aratıyor.

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ İADESİ NASIL ALINIR?

Ekran görüntüsü 2022-11-08 144024

TOKİ'den gelen açıklamada “Kurada, hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 5 (beş) iş günü sonrasında Başvuru yapılan Bankanın yetkili Şubeleri ve ATM'lerinden geri alabilecektir.” ifadeleri kullanıldı.

TOKİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ekran görüntüsü 2022-11-08 143905

İlk kuraların, 7 Kasım Pazartesi günü Şırnak ve Ardahan illerinde başlatılacağını belirten Bakan Kurum, “Bununla beraber Güneydoğu Anadolu Bölgemizde 5 ilimiz, Doğu Anadolu Bölgemizde 7 ilimiz olmak üzere 7-16 Kasım tarihleri arasında 12 ilimizdeki 22 bin 57 konutumuzun kura çekimlerini gerçekleştireceğiz.

SONUÇLAR TOKİ'NİN RESMİ HESAPLARINDAN TAKİP EDİLEBİLİR

Ekran görüntüsü 2022-11-08 143922

Kuralarımız noter huzurunda, şeffaf bir şekilde ve canlı yayın olarak TOKİ’mizin resmi sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek. Kura çekimlerimizin tamamını inşallah 2023 Mart ayında tamamlayacağız. İnşallah tüm yuvalarımızı, konut arsalarımızı, iş yerlerimizi 2 yıl içerisinde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz Hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler