FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlayacak, şartları nelerdir? İşte 2023 TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihleri...

TOKİ indirim kampanyası 2023 detayları merak konusu oldu. Her yıl olduğu gibi bu yılda TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlar için yapılacak. Konu hakkında detayları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıkladı. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlayacak, şartları nelerdir? İşte 2023 TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihleri...

TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlayacak, şartları nelerdir? İşte 2023 TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihleri...

TOKİ'den yeni indirim kampanyası ile ilgili açıklamada bulunudlu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda her yıl 2 ayrı indirim kampanyası düzenlediklerini hatılattı ve yeni kampanya için tarih verdi. Peki,TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlayacak, şartları nelerdir? İşte 2023 TOKİ indirim kampanyası başvuru tarihleri...

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI 2023 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa almış olan vatandaşlara yönelik yapılan ve 24 Nisan’da başlatılacak olan yeni bir kampanya duyurdu.

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI ŞARTLARI NEDİR?

TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlara yönelik gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Kurum, "TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa almış olan kardeşlerimizden gelen talepler doğrultusunda her yıl 2 ayrı indirim kampanyası düzenliyoruz. TOKİ halkın ihtiyaçlarına, taleplerine istisnasız cevap veren bir kurumdur, halkın kurumudur” ifadelerine yer verdi.

Kampanyadan yararlanmak için; konut ve iş yeri sahiplerinin 18 Mayıs'a, arsa sahiplerinin ise 12 Mayıs'a kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

toki indirim

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler