FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TOKİ İSTANBUL kura sonuçları ne zaman açıklanır, hangi tarihte? TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri, Tuzla TOKİ kurası çekiliş tarihleri!

TOKİ İstanbul kura takvimi geçtiğimiz gün yayımlandı.TOKİ İstanbul Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri ilçelerinde toplamda 50 bin konut hayata geçirecek. Peki, TOKİ İstanbul kurası ne zaman başlıyor, hangi tarihte? İşte konu hakkında merak edilenler...

TOKİ İSTANBUL kura sonuçları ne zaman açıklanır, hangi tarihte? TOKİ  Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri, Tuzla TOKİ kurası çekiliş tarihleri!

İstanbul TOKİ kura çekilişi için heyecanla beklenen takvim geçtiğimiz gün Bakan Kurum tarafından açıklandı. Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri TOKİ projelerinde kura tarihleri belli oldu. Peki, TOKİ İstanbul kurası ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ İSTANBUL KURA TAKVİMİ BELLİ OLDU

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında “İlk Evim” projesinde kura çekimleri İstanbul’da 16 Mart- 19 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ İSTANBUL 2

Bu kapsamda; Tuzla'daki dairelerin kura çekimleri 16 Mart ile 29 Mart arasında yapılacak. 30 Mart'ta hem Çatalca hem de Silivri'deki evlerin kura çekimi yapılacak.

1-19 Nisan tarihlerinde de Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kurası çekilecek.

toki kura

TOKİ KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

TOKİ kura sonuçları, canlı yayında noter huzurunda yapılan çekilişler sonrası açıklanıyor.

TOKİ İSTANBUL 3

TOKİ kura sonuçları e-Devlet üzerinden erişime açılan ekran aracılığıyla öğrenilebiliyor. Sonuçların o ekran üzerine yansıması ise ortalama 1 gün alabiliyor.

TOKİ kura çekilişleri yine kurumun YouTube kanalından canlı olarak izlenebiliyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler