FİNANS

Kapat

Turkcell'den CHP'li Deniz Yücel için açıklama: O iddiaları kabul ettiler! 'Sahte kimlik' detayı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, WhatsApp hesabının nasıl ele geçirildiğini açıklayarak Turkcell'i hedef almıştı. Yücel, Turkcell'e dava açacağını belirtirken konuya ilişkin şirketten açıklama geldi. İddiaları doğrulayan Turkcell, resmi evrakta sahtecilik suçu işleyen kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ve sürecin devam ettiğini kaydetti.

Turkcell'den CHP'li Deniz Yücel için açıklama: O iddiaları kabul ettiler! 'Sahte kimlik' detayı
MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat!

ING - %1.29 FAİZLİ 50.000 TL

Faiz Oranı

%1,29

Vade

6 Ay

Toplam Tutar

50.000 TL

Detayları gör

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel'in SIM kartının kopyalanması skandal bir güvenlik açığını ortaya çıkardı. Yücel, sosyal medya hesabından tüm süreci paylaşırken Turkcell'e dava açacağını söylemişti.

Edinilen bilgiye göre alt bayilerden birinde sahte bir ehliyetle hattın çıkarıldığı ve kurumun bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenilirken Turkcell'den konuya ilişkin açıklama geldi.

TURKCELL'DEN AÇIKLAMA

"Yapılan incelemelerde, Sayın Yücel adına oluşturulan sahte kimlik ile usulsüz işlem yapıldığı tespit edilmiştir" denilerek doğruluğu kabul edilen iddia için, "Resmi evrakta sahtecilik suçu işleyen kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. Hukuki süreç titizlikle takip edilmektedir" ifadeleri kullanıldı.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat