FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MEBBİS UZMAN ÖĞRETMEN BAŞVURU EKRANI MEBBİS: Uzman öğretmenlik ve Başöğretmenlik başvurusu nasıl yapılır, şartları neler?

Uzman öğretmen ve Başöğretmen yazılı sınavı için başvurular 30 Mayıs 2023 Salı günü itibarıyla alınıyor. Uzman Öğretmenlik sınavı ve Başöğretmen sınavı ise Kasım ayında yapılacak. Peki, Başöğretmenlik sınavı ne zaman, başvuru şartları neler? Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman, kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar...

MEBBİS UZMAN ÖĞRETMEN BAŞVURU EKRANI MEBBİS: Uzman öğretmenlik ve Başöğretmenlik başvurusu nasıl yapılır, şartları neler?

Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik başvuruları başladı. Yayımlanan bilgilere göre; en az 10 sene hizmeti bulunan öğretmenler uzman öğretmenlik sınavına, uzman öğretmenlikte en az 10 sene hizmeti olanlar ise başöğretmenlik sınavına başvuru yapabilecek. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) yapılan açıklamanın detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte Uzman öğretmenlik ve Başöğretmen başvuru ekranı...

Uzman öğretmen

UZMAN ÖĞRETMEN SINAVI İLE BAŞÖĞRETMEN SINAVI BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Uzman Öğretmen sınavı ve Başöğretmen sınavı için başvurular 30 Mayıs 2023 Salı günü alınmaya başlandı.

Yapılan açıklamaya göre; adaylar başvuru süreci 9 Haziran'da son bulacak.

Uzman öğretmen

UZMAN ÖĞRETMEN SINAVI VE BAŞÖĞRETMEN SINAVI NE ZAMAN?

Uzman Öğretmen sınavı ve Başöğretmen sınavı 19 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Uzman öğretmen

UZMAN ÖĞRETMEN SINAVI İLE BAŞÖĞRETMEN SINAVI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Uzman Öğretmen sınavı ve Başöğretmen sınavı için başvuru şartları MEB tarafından paylaşıldı. Buna göre; en az 10 sene hizmeti bulunan öğretmenler uzman öğretmenlik sınavına, uzman öğretmenlikte en az 10 sene hizmeti olanlar ise başöğretmenlik sınavına başvuru gerçekleştirebilecekler.

Uzman öğretmen

LİSANSÜSTÜ SINAVINI TAMAMLAYAN ÖĞRETMENLER SINAVDAN MUAF OLACAK

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in bahsi geçen sınavlara ilişkin yaptığı açıklamaya göre; lisansüstü eğitimini taamlayan öğretmenler uzman öğretmenlik yazılı sınavından; doktora eğitimini tamamlayan uzman öğretmenler ise başöğretmenlik yazılı sınavından muaf olacak.

UZMAN ÖĞRETMEN SINAVI - BAŞÖĞRETMEN SINAVI BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ
Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler