FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yediğiniz peynire dikkat edin

Kervan Süt Ceo'su Ali İhsan Sabit, tüketiciyi piyasadaki kaşar peynirlerine dikkat etmeleri gerektiği konusunda uyardı.

Yediğiniz peynire dikkat edin

Kaliteli taze kaşar peynirinin sert yapılı, kendine has kokusu olan, süt tadında, sarımsı renkte olması gerektiğini vurgulayan Sabit, ne yazık ki piyasada çok sayıda kalitesiz ürünün satışa sunulduğuna dikkat çekti. Sabit, kalitesiz taze kaşarın aşırı sarı renkte veya kahverengiye dönük, yumuşak yapılı, margarin tadı verdiğini ve kesim sırasında bıçağa yapıştığını belirterek ürün seçiminde daha dikkatli olunması gerektiğinin altını çizdi.

Kalite, lezzet ve gıda güvenliğini ön planda tutan Kervan Süt'ün bugün sadece sütten peynir üretimi yaparak sektörün ilkleri arasında yer aldığını kaydeden Sabit, kaşar peyniri, pizza peyniri, çerkez, beyaz peynir, dilimli kaşar, lor peyniri, tereyağı, yoğurt ve ayran üretimi ile ürünlerini tüketicilerin hizmetine sunduklarını belirtti.

Kervan Süt'ün 1970 yılından günümüze Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde faaliyetlerini sürdürdüğünü hatırlatan Sabit, ürünlerin 7 bin metrekare kapalı, 25 bin metrekare açık alandan oluşan tesislerinde ürettiklerini aktardı.

Express


En Çok Aranan Haberler