FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın 'Getir'in borcu varmış' dedi, Getir kurucusu Nazım Salur dayanamadı: 'Kendine bir iş bul'

İngiltere'deki operasyonlarını sonlandıran Getir'in futbol takımı Tottenham Hotspur'a 5 milyon sterline (205 milyon lira) yakın borcu olduğu iddiaları gündem yaratmıştı. Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın, söz konusu iddialarla ilgili haberi alıntılayınca Getir kurucusu Nazım Salur dayanamadı. İddiaların yalanlandığını söyleyen Salur'un "Nevzat bir iş bulup kendine onunla gündem olsan. Borç falan yok" yanıtı sosyal medyada çok konuşuldu.

Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın 'Getir'in borcu varmış' dedi, Getir kurucusu Nazım Salur dayanamadı: 'Kendine bir iş bul'

İngiltere pazarındaki serüveninde istediği sonucu alamayan Getir, Londra pazarından çıkacağını duyurmuştu. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın sponsorlarından biri olan Getir hakkında İngiltere kaynaklı bir haber yayınlandı. Getir'in Tottenham'a borcu olduğunu iddia eden haberi Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın paylaştı.

Artık bu haberi dinlemek de mümkün. Şimdi uygulamayı indir!

hfgjfhl

Nevzat Aydın

NEVZAT AYDIN: "TÜRKLER OLARAK PREMIER LEAGUE'E DE SİRAYET ETTİK"

Aydın "Tatsız. Getir'in antrenman sponsoru olup 3 yıllık anlaşma imzaladığı Tottenham'a 5M pound borcu varmış. Türkler olarak Premier League'e de sirayet ettik" ifadelerine yer verdi.

HFGJGL

GETİR KURUCUSUNDAN SERT TEPKİ

Getir'in kurucusu Nazım Salur ise Nevzat Aydın'ın paylaşımına tepki gösterdi ve Aydın'ı hasetlikle suçladı!

Sosyal medyadan daha önce de Vodafone CEO'su Engin Aksoy ile de tartışan Nevzat Aydın'a yanıt veren Nazım Salur, söz konusu haberin doğru olmadığını ifade etti.

jlghl

Nazım Salur

NAZIM SALUR: "NEVZAT BİR İŞ BUL! BORÇ FALAN YOK"

Salur yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"Nevzat bir iş bulup kendine onunla gündem olsan. Borç falan yok. Haber asılsız. Ne kadar da seviniyorsun Getir ile ilgili olumsuz bir şey gördüğünde. Hasetliğin de bir ölçüsü olmalı."

HFGJ

Öte yandan Aydın'ın "Haberi yalanladılar" şeklinde gelen yoruma "Görmedim, okuyup düzeltirim öyleyse. Sky'da görünce es geçmeyeyim dedim." diyerek yanıt verdiği görüldü.

HFKGHL

"FLAŞ BİR GÜNDEMSİNİZ BENCE"

Ardından bir paylaşım daha yapan Nevzat Aydın, "Kendime göre bayağı yoğunum, sağol. İçinde olduğum sektör ile ilgili - Türkiye internet ekosistemi - bayağı flaş bir gündemsiniz bence. Duyduklarımın veya bildiklerimin küçük bir kısmını bile yazmadım Nazım. 2 milyar $ batırdın da benim iki tane yazımı mı kaldıramadın? Hasetlik demişsin de; onu da çok anlamadım neye haset edeceğimi?" ifadelerine yer verdi.

nev

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler