FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

YOUTUBE PREMIUM'A ZAM 2023! YouTube Premium abonelik ücreti ne kadar oldu? Bireysel, öğrenci ve aile paketi abonelik fiyatları!

YouTube Premium 2023 zammı ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Kullanıcılara reklamsız izleme ve arka planda oynatma gibi ayrıcalıklar sunan YouTube Premium hizmetinin abonelik ücretleri ABD'de temmuz ayında 11,99 dolardan 13,99 dolara çıkmıştı. Bu artış şimdi ise Türkiye'de fiyatlara yansıtıldı. Peki, YouTube Premium ne kadar, kaç TL oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

YOUTUBE PREMIUM'A ZAM 2023! YouTube Premium abonelik ücreti ne kadar oldu? Bireysel, öğrenci ve aile paketi abonelik fiyatları!

YouTube Premium zamlı fiyatları merak ediliyor. Video izleme platformu YouTube’un reklamsız seçeneği YouTube Premium’a zam geldiği açıklandı. Bu gelişmeyle beraber bireysel ve aile paketlerinin fiyatları güncellenmiş oldu. Peki, YouTube Premium abonelik ücretleri ne kadar oldu? Bireysel ve aile paketine ne kadar zam yapıldı? İşte detaylar...

YOUTUBE PREMİUM ZAMLI FİYATLARI

YouTube Premium'a yapılan zamdan sonra bireysel paketin fiyatı 29,99 TL'den 57,99 TL'ye çıktı. Aile paketinin fiyatı 59,99 TL'den 115,99 TL'ye, öğrenci paketi ise 19,49 TL'den 37,99 TL'ye yükseldi. Bireysel yıllık abonelik ise 299,99 TL'den 579,99 TL'ye yükseldi. Youtube Premium paketlerine Türkiye'de en son geçtiğimiz senenin Ekim ayında zam gelmişti.

YOUTUBE PREMİUM ÖZELLİKLERİ

YouTube Premium abonelerine özel özellikler arasında, reklamsız videolar, internetsiz video izleme, arka planda oynatma ve Youtube Music yer alıyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler