FİNANS

Kapat

"Bakkalların en önemli sorunlarından biri AVM'ler"

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: - "415 esnaf meslek kolu içinde değişen ve artan rekabet ortamında derdi günden güne büyüyen meslek kolu bakkallıktır. En önemli sorunlarından biri AVM ve zincir marketlerle yapılan mücadeledir"

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "415 esnaf meslek kolu içinde değişen ve artan rekabet ortamında derdi günden güne büyüyen meslek kolu bakkallıktır. En önemli sorunlarından biri AVM ve zincir marketlerle yapılan mücadeledir." ifadelerini kullandı.

Palandöken, yazılı açıklamasında, bakkalların sorunlarına değinerek, Bakkallar ve Bayiiler Federasyonu başkanı olmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Bakkal esnafının tüm sorunlarını her mecrada dile getirdiğine işaret eden Palandöken, "415 esnaf meslek kolu içinde değişen ve artan rekabet ortamında derdi günden güne büyüyen meslek kolu bakkallıktır. En önemli sorunlarından biri AVM ve zincir marketlerle yapılan mücadeledir." değerlendirmesinde bulundu.

Palandöken, esnafın alkol ve sigara satışında yaşadığı sorunlara dikkati çekerek, "Tekel bayisi esnafı saat 22.00'den sonra satış yapamazken AVM ve marketler kapanana kadar satışa devam etmektedir." görüşünü aktardı.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat