FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

LC Waikiki kadınlarına egzotik düşler

LC Waikiki kadınları yeni baharı egzotik düşlerle karşılıyorlar. Marakeş’in zengin renk paleti ve etnik desenleri ile hazırlanan “Marrakech” teması, kadınları renk ve biçim dünyasında zengin bir yolculuğa davet eden “Kaleidoscope” ve 50’lerin sportif stilini günümüze uyarlayan “New Hampshire” ile kadınlara egzotik ve romantik bir bahar düşü yaşatıyor. Ofis gardırobu için sade şıklık arayan kadınlar bu bahar New Hamshire teması ve “Southblue”yu tercih edecekler. Beden ve tarz çeşitliliği ile kadınlardan yine tam not alacak yeni LC Waikiki koleksiyonu, aksesuar ve ayakkabı seçenekleri ile de göz dolduruyor. Desenli şallar, hasır şapka ve çantalar, sivri ve yuvarlak burunlu şık babetler, ince kemerler, elastik kalın kemerler, minik püsküllü çantalar, büyük bez çantalar ve orta boy omuz çantaları, koyu renklerde kısa ve uzun topuklu ayakkabılar bahar gardırobunun vazgeçilmezleri arasında yer alacaklar.

MARRAKECH Kızıl şehir Marakeş, büyüleyici renkleri ile gardırobunuzda. “Marrakech”, safari stilini Fas kültürünün zengin renk skalası ve etnik desenleri ile yorumluyor. Kırmızı, pembe, turuncu gibi sıcak renklerin bej, haki ve kahve tonları ile buluştuğu tema, kadınların bahar gardırobunda egzotik rüzgârlar estiriyor. Üstlerde etnik baskı, ekose ve kimono kol öne çıkan detaylar arasında yer alıyor. Uzun tunikler, gömlekler, v-yaka kimono kollu bluzlar, hırkalar, safari stili etek- ceket-pantolon takımları, elbiseler, pilili bol paçalı pantolonlar, dar kesimli kargo pantolonlar, etnik baskılı eteklerden oluşan bu gardırop, ister ofiste ister sokakta egzotik ve rahat şıklık arayan bahar kadınlarına sesleniyor.

KALEIDOSCOPE Çocukluğumuzun çiçek dürbünü yani kaleydoskop, sihirli renk oyunları ile kadınların yeni bahar gardırobunda. Şölensel olarak tanımlanabilecek renk ve biçim karmasını 70’lerin stili ile birleştiren “Kaleidoscope”, sezonun en heyecan verici teması. Üstlerde dijital ve piksel desenler, evaze veya ampir kesimli tunik ve bluzlar, tunik elbiseler, balon kollu gömlekler, kimono kollu triko ve örme gruplarının yer aldığı bu renkli gardırop, volan kesimli ve desenli vual etekler, pilili keten pantolon, şort ve etekler, geniş paçalı denim ve poplin pantolonlar ile tamamlanıyor. Pembe, mor, beyaz, turkuaz, fuşya ve hardal sarısı gibi canlı renklerden oluşan bu renk karnavalı, baharın neşesini sokaklara taşıyor.

NEW HAMPSHIRE 50’lerin modern ve sportif siluetlerini lacivert, kırmızı, beyaz ve siyahtan oluşan renk paleti ile sunan “New Hampshire”, özellikle çalışan kadınların ofis ve hafta sonu gardırobuna hitap ediyor. Denizci modasından izler taşıyan ve şık detaylarla zenginleştirilen bu temada, üstlerde dar kesimli beyaz gömlekler, yelekler, ceketler, balon kollu kravat yakalı bluzlar, baskılı tunik elbiseler, dantel ve şık düğmelerle süslü şık trikolar, çizgili bluzlar, ekose gömlekler yer alıyor. Keten, denim ve saten gabardin kumaşlarının hakim olduğu alt gruplarda bol paçalı pantolonlar, dar kesimli kalem etekler, bol kesimli pilili etekler ve kapriler ön plana çıkıyor.

SOUTHBLUE
LC Waikiki’nin alt markası Southblue, “Aqua Marine”, “Weekend” ve “Semi Formal” temaları ile baharı yakışır bir zarafet sunuyor kadınlara. Southblue kadını, rahatlıkla kombinleyebileceği pratik ve sade öneriler sunan yeni gardırobu ile bu bahar da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

AQUA MARINE
Denizci modasını maskulen detaylar ve mavinin muhteşem tonları ile yorumlayan bu zarif tema, ofis ve hafta sonu gardırobu için rahat şıklık öneriyor. Spor tek düğmeli ceketler, çizgili “boyfriend” gömlekler, polo yaka pike tişörtler, geniş paçalı koyu renkli jean pantolonlar, gömlek tunikler, büyük cepli ve geniş kesimli montlar, uzun hırkalardan oluşan bu gardırop, sofistike detayları zengin kumaş seçimi ile birleştiriyor. Detaylar arasında çizgi, pötikare, geometrik desenler, pili ve şık düğmeler öne çıkıyor. “Aqua Marine”, maskülen detayları kullanarak denizin mavi tonlarında gezen, çok çekici ve zarif bir kadın portresi sunuyor.

WEEKEND
70’lerin çiçekli dünyasını minimalist bir yaklaşım, rahat kesimler ve bohem stilinde sunan “Weekend”, dinamik ve sosyal iş kadınlarının ilk tercihi olacak. Safari stili ceketler, kruvaze ceketler, trikolar, pilili etekler, gömlek elbiseler, tunik ve bluzlardan oluşan gardırop, haki, bej tonları, limon yeşili, gül, fildişi ve detaylarda kendini gösteren pembe tonları ile renkleniyor. Aplike, pötikare, nakış, varak, dantel, suluboya çiçek baskıları, fırfır ve şık düğmeler ile zenginleşen bu tiril tiril bahar gardırobu, gezgin ruhlu bohemleri çağırıyor.
SEMI FORMAL 80’lerin ve 90’ların siluetlerinden esinlenen “Semi Formal”, klasik ofis gardırobuna yenilik getiren bir çizgi sunuyor. Bedene oturan şık gömlekler, dar kesimli pantolonlar, tek düğmeli ceketler, ceketlerle uyumlu şık yelekler, gömlek tunik ve elbiseler, yarasa kollu bluzlar, uzun hırkalar, kimono kollu trikolar, trençkotlar, kruvaze ceketler ve pilili eteklerden oluşan bu seçkin gardırobun renk paletinde siyah, grisi, beyaz, flamingo pembesi ve karpuz kırmızısı yer alıyor. Sofistike bir görünüm sunan “Semi Formal”, bahar gardırobunun en güçlü duruşlarından birini öneriyor.

SEÇKİN ERKEKLERİN LC WAIKIKI BAHARI:
MİNİMALİST ŞIKLIK ve SOFİSTİKE DETAYLAR
LC Waikiki erkekleri, minimalist bir bahar gardırobu ile yeni mevsimi selamlıyor. Şehirli erkeklere ofisten, sokağa, gece davetlerine ve hafta sonu gezilerine uzanan bir yolda eşlik eden yeni koleksiyon sade ve sportif şıklığı sofistike ve fonksiyonel detaylar ile buluşturuyor. “Yachting” ve “Spring Smart” adlı temalar LC Waikiki erkeğine nerede olursa olsun seçkin bir görünüm ve pratik bahar şıklığı vaat ediyor.
Erkeklerin bahar gardırobunun olmazsa olmazları LC Waikiki’de: Pastel ve canlı tonlarda çizgili, düz veya baklava desenli rengârenk trikolar; jean pantolon veya chino’larla kombinlenen spor ceketler, baharlık ince montlar ve yelekler, yağmurluklar, çeşit çeşit gömlek, atletler ve tişörtler, bermuda ve roller’lar, deri ve bez sportif ayakkabılar, kemerler, terlikler, kepler, çantalar ve şallar…

“Yachting” teması, bahar ve yaz aylarının vazgeçilmez denizci modasının klasikleşen renk harmonisi ile sunuluyor. Lacivert, antrasit, kırmızı ve beyazı buluşturan; kısa veya uzun kollu, çizgili veya ekose seçenekleri ile gömleklerin, rahat kesimli pantolon, bermuda ve roller’lar ile kombinlendiği bu gardırop, bahara bir an önce yelken açmak isteyen erkekler için tasarlandı. Düz renkte ince trikolar, ince montlar ve spor ayakkabılar ile tamamlanan denizci şıklığı bu bahar da erkeklerin gardırobundaki yerini alıyor.

“Spring Smart”, pastel tonlarda sofistike bir bahar gardırobu öneriyor. Beyaz, gri, antrasit, pembe ve liladan oluşan renk paletinin, fonksiyonel ve şık detaylarla buluştuğu temada, üstlerde baklava, çizgi ve pano baskı, pantolonlarda ise kemer içi kumaş detayları öne çıkıyor. Kumaş olarak poplin, vual, pamuk ketenin tercih edildiği bu gardırobun belli başlı ürünleri arasında, polo yakalı, uzun ve kısa kollu tişörtler, gömlekler, chino ve jean pantolonlar yer alıyor.

SOUTHBLUE
LC Waikiki’nin alt markası Southblue’nun yeni erkek koleksiyonu “Black Vision”, “Marine Classics” ve “Comfort Chic” adlı temalar ile baharı selamlıyor. Southblue erkekleri, bu bahar da her zamanki gibi sade ve seçkin bir gardırop ile karşı karşıya. Ceketlerde iç cep ve saten astar, marka etiketi yerine baskı ve ekstrafor gibi detayların unutulmadığı yeni koleksiyon, klasikle moderni harmanlayarak çok amaçlı bir gardırop sunuyor erkeklere. “Black Vision”, klasik ceket-pantolon takımları, jean pantolonlar, gömlekler, baskılı tişörtler, montlar ve trikolardan oluşan zengin bir ofis şıklığı öneriyor. Klasik ve sportif giyimi harmanlayan bu dinamik gardırobun renk paleti, siyah, antrasit, gri, mor ve beyazdan oluşuyor. “Marine Classsics”, bahar ve yaz aylarının vazgeçilmez denizci modasının yeni Southblue yorumu. Lacivert, mavi, kırmızı, beyaz ve ekru tonlarındaki bu gardıropta yok yok. Deniz tutkunları, bu şıklığı baharın her anına taşıyacaklar. Haki, kahve ve beyaz renklerinin doğal harmonisindeki “Comfort Chic”, Southblue erkeklerinin hafta sonu için en çok tercih edeceği temalardan biri olacak.

Düşler Ülkesinde İlkbahar
Düşler ülkesinde şimdi bahar. Dışarıda neşe dolu çocuk sesleri, yemyeşil ağaçlar ve rengârenk çiçekler, pırıl pırıl bir gökyüzü ve mis gibi bir bahar havası… Şimdi eğlence zamanı. Eğlence ve neşe dolu bir bahar hayaliyle tasarlanan yeni LC Waikiki koleksiyonu, spor, müzik ve doğa temalarını karton karakterler ve grafik desenlerle anlatıyor. Çocuklar, yepyeni LC Waikiki’leri ile, düşler ülkesinde heyecanlı ve eğlenceli bir yolculuğa çıkıyorlar.

Minik kızlar
LC Waikiki’nin bahar kızları, yeni mevsimin büyülü ve renkli dünyasını yansıtıyorlar. Çiçekler, kelebekler, sevimli hayvanlar ve şirin kız figürlerinin başrolleri paylaştığı yeni koleksiyon, kızlara romantik ve sportif bir bahar vaat ediyor. LC Waikiki’nin minik kızları, pul, payet, taş, nakış, aplike, sim, fiyonk ve fırfırlar ile süslü yeni bahar gardıropları ile, sıcak günlerin tadını çıkarıp, özgürce gezip eğlenmeye hazırlar.

Minik kızların İlkbahar gardırobunda yok yok: Elbiseler, tunik gömlek ve bluzlar, salopetler, taytlar, kapriler, mini etekler, jean pantolonlar, tişörtler, atletler, şortlar, örme eşofman takımları, ince mont ve yelekler, hırkalar, bilekten bağlamalı şık ayakkabılar, babetler, bez ayakkabılar, çantalar, şapkalar, kemerler ve çoraplar…

GENÇLERİN LC WAIKIKI BAHARI
LC Waikiki gençleri, enerji ve eğlence dolu bir bahara imza atmaya hazırlar. Stil sahibi gençler, tiril tiril LC Waikiki’leri ile güneşli günleri neşeyle selamlıyor ve baharın tadını doyasıya çıkarıyorlar!

BAHARIN ROMANTİK VE DİNAMİK
LC WAIKIKI KIZLARI
Genç kızlar baharın neşesini ve renkliliğini üzerlerinde taşıyorlar. LC Waikiki genç kızlarının yeni bahar gardırobu, etnik ve romantik detayları, rahatlık ve işlevsellikle buluşturuyor. Çiçek ve bordür desenleri, kız figürleri, ekose, kemerler, fırfır ve büzgüler ile süslü bu romantik ve enerjik koleksiyon, toprak tonlarından, sıcak renklere, tozpembe dünyalardan bembeyaz bulutlara ve pastel mavilere uzanan rengârenk bahar günlerini müjdeliyor.

Genç kızların bahar gardırobunda neler neler var? Çiçek desenli gömlekler ve elbiseler, bel üstünden büzgülü veya kemerli tunik gömlekler, büzgülü örme tunikler, kapriler, mini şortlar ve etekler, kısa kollu ceketler, jean bolerolar, harem kapriler, geniş kesim ve dar paçalı çeşitleri ile renk renk dokuma pantolonlar, salopet şortlar, balon etekler, renkli taytlar, çiçek desenli veya kız figürlü tişörtler, baharlık ince montlar, tığ işi kısa yelekler, trençkotlar, örme hırkalar, babetler, payetli veya desenli kanvas ayakkabılar, desenli ve bağcıklı spor ayakkabıları, kıyafetlerle uyumlu şallar ve çoraplar, bez ve deri çantalar, kemerler…

BAHARIN SPORTİF VE NEŞELİ
LC WAIKIKI DELİKANLILARI
Genç erkekler baharı hareketli ve eğlenceli temalarla karşılıyorlar. Geometrik desenlerin, grafiklerde basketbol, çizgi roman ve kolej temalarının öne çıktığı yeni bahar gardırobu, genç erkeklerin enerjisine enerji katıyor. Ekstrafor ve biyelerin detaylarda yer aldığı koleksiyonun renk paleti siyah, turkuaz, turuncu, gri melanj, yeşil, kırmızı, lacivert, toprak tonları ve beyazdan oluşuyor. Sporu ve eğlenceyi çağıran yeni LC Waikiki’ler ile, dinamik bir bahar gençleri bekliyor.

Genç erkeklerin bahar gardırobunda neler neler var? Polo yaka düz tişörtler, bisiklet yaka kısa veya uzun kollu tişörtler, kısa kollu gömlekler, roller’lar, bol cepli jean pantolonlar, grafik desenli tişörtler ve kapüşonlu hırkalar, örme spor takımları, baharlık montlar, bağcıklı spor ayakkabıları ve bez ayakkabılar, çoraplar, kemerler ve sırt çantaları…

Express


En Çok Aranan Haberler