FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

17 Haziran Kripto Para Piyasası | Bugün (17 Haziran) Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar? Dogecoin, Litecoin ve Ripple XRP ne kadar oldu?

Kripto para piyasasındaki son gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Bitcoin sert düşüşünün ardından toparlanmasını halen sürdürürken, dün 40 bin dolar sınırının üzerine çıktı. 17 Haziran sabahı itibariyle ise Bitcoin tekrar 38 bin seviyelerine geriledi. Ethereum ise düşüş eğilimin halen sürdürüyor. 2 bin 300 – 2 bin 700 arasındaki seviyesini koruyan Ethereum, şu an itibariyle 2 bin 429 dolardan işlem görüyor.

Kripto para piyasasının en büyüklerinden biri olan Bitcoin, geçtiğimiz haftalarda büyük bir çöküş yaşadı. Yaşanan çöküşün ardından kendini toplayarak 40 bin dolar direnç seviyesini aşmaya çalışan BTC, dün itibariyle bu seviyenin üzerine çıktı. Ancak 17 Haziran itibariyle tekrar 38 bin seviyesine gerileyen Bitcoin, yatırımcısını endişelendirmeye devam ediyor. Peki bugün, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple ve Dogecoin ne kadar oldu?

Analistler, Bitcoin fiyatının ABD Doları karşısında 40.000 dolar seviyesinin üzerinde pozitif bir bölgede işlem görmesinin ardından 41.200 dolar direnç bölgesini aşarsa BTC’nin yeni bir ralli başlatmasının muhtemel olduğunu dile getirmişti.

Ancak bugün itibariyle Bitcoin tekrar 38 bin dolar seviyesine geriledi.


Yerel Seçim 2024

Kripto Para Piyasası

En Çok Aranan Haberler