FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

26 Nisan kripto para piyasası son durum | Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar?

Kripto para piyasalarındaki son gelişmeler, yatırımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Son zamanlar kripto para piyasalarında yaşanan hareketlilik uzmanlar tarafından yorumlanıyor. Geçtiğimiz hafta kendini toparlayarak tekrar yükselişe geçen Bitcoin, Çarşamba günü 50 bin doların altına gerileyerek oldukça fazla bir düşüş yaşadı. 9 günde yatırımcılara oldukça büyük miktarlarda para kaybettiren Bitcoin’in son durumu ise araştırılmaya devam ediyor.

Bitcoin ve Ethereum’da yaşanan ani düşüşler yatırımcıları üzüyor. Uzmanlar ise bu düşüşlerin sebebini ABD Başkanı Joe Biden’in sermaye kazancı vergisini arttırmak için Kongre’ye bir teklif sunacağı söylentilerinin sebep olduğunu düşünüyor. Haftaya tekrar düşüşle başlayan Bitcoin ve Ethereum’un bu haftaki seyrinin nasıl olacağı ise merak ediliyor. 26 Nisan Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar?

Aynı zamanda DeCurret borsası, en fenomen Japon kripto para borsalarından biri olarak biliniyor. Popüler kripto-fiat borsası Ripple XRP’yi yeniden platformuna ekledi ve alım satım işlemlerini başlattı. Bu XRP için yeni bir zafer olarak yorumlandı. Dogecoin’i (DOGE) de platformunda kabul etmeyi düşündüğünü duyurdu. Varlığın eklenmesi, büyük ölçüde şaka parası olarak işlev gören kripto para biriminin kullanılabilirliği için büyük bir destek olacaktır.

Canlı Borsa

Kripto Para Piyasası

En Çok Aranan Haberler