FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bitcoin toparlıyor! 3 Haziran kripto para piyasası | Bugün (3 Haziran) Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar? İşte diğer kripto birimleri hakkında detaylar

Kripto para birimlerinde yaşanan gelişmeler, borsayı etkilerken yatırımcılar da yeni gelişmelerden haberdar olmak için araştırmalar yapıyor. Bitcoin dalgalı seyrini halen sürdürürken, düne göre yükseliş yaşadı. Bir süredir 34 – 36 bin arasında seyreden Bitcoin, bu sabah itibariyle 38 bin dolar seviyelerine kadar yükseldi. Peki Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple XRP ne kadar?

Ethereum, son zamanlarda düşük giden seyrini ise bugün yukarı taşıdı. Uzun bir süredir 2 bin 400 bandında seyreden Ethereum bu sabah itibariyle 2 bin 700 doların üzerinde işlem görüyor. Dolar bazında aylık olarak yatırımcısına yüzde 18,43 kaybettiren Ethereum, haftalık bazda ise yüzde 2,66 değer kaybetti.

Tron (TRX) kurucusu Justin Sun, geçtiğimiz günlerde Elon Musk’ın sürdürülebilir enerji konusundaki düşüncelerini desteklediğini açıklamıştı. Sun, yeni yaptığı açıklamada ise boğa piyasasının henüz bitmediğine inandığını ve önümüzdeki birkaç ay içerisinde yeni bir rallinin başlayacağını düşündüğünü ifade etti.

Norton 360 antivirüs ise, kullanıcılarının yakında “Norton Crypto” adlı yeni bir özellikle Ethereum (ETH) madenciliği yapmak için grafik kartlarının gücünü kullanmalarına izin vereceğini duyurdu.

Canlı Borsa

Kripto Para Piyasası

En Çok Aranan Haberler