FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ülker'den Türkiye'nin ilk Blippar kampanyası

Ülker markalarından Türkiye’de ilk Blippar marka kampanyası.

Ülker'den Türkiye'nin ilk Blippar kampanyası

ÜLKER MARKALARINDAN BİR İLK

Dünyanın en büyük görsel tanıma platformu Blippar ile Türkiye’de hızlı tüketim ürünleri alanında işbirliğini ilk kez Ülker markaları gerçekleştirdi. Blippar platformu, Café Crown ve Ülker Laviva tarafından tüketiciye farklı bir gerçeklik deneyimi yaşatmak amacıyla kullanılıyor.

Ülker markaları, pazarlama iletişiminde tüketicilerine en yeni trendlerle ulaşmayı hedefliyor. Bu amaçla dünyanın en büyük görsel tanıma platformu Blippar ile Türkiye’de hızlı tüketim ürünleri alanında işbirliğini gerçekleştirdi. Böylece blipp'lemek kavramını Türk kullanıcıları için günlük hayatın bir parçası haline getirmek üzere ilk adımı attı.

Dünyada 4 milyondan fazla indirilme ve 25 milyondan fazla blipp'lenme sayısına sahip olan Blippar, Türkiye’de marka iletişiminde ilk defa Cafe Crown ve Ülker Laviva tarafından kullanılıyor.

Blippar, görüntü tanıma teknolojisi ile tüketicinin alışıldık reklam ve iletişim deneyimini değiştiren yenilikçi bir mobil platformdur. Fiziksel görüntüler, baskı veya ürünleri anlık olarak interaktif dijital bir deneyime dönüştürür. Kullanıcılar kampanya görselini veya ürünün kendisini 'blipp'lediklerinde video, kupon, tarif, çekiliş, fotoğraf deneyimi, 3 boyutlu animasyonlar gibi farklı interaktif içerikler ile karşılaşır.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler