FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sıfır araç almak isteyenler için markalar tek tek duyurdu: 300 bin TL'nin altında araba kalmadı! İşte haziran ayı kampanyalı araba fiyatları...

Sıfır araç fiyatları zamlanmaya devam ederken araba almak isteyenler fiyat araştırmalarını hızlandırdı. Savaş, çip krizi ve tedarik sorunu derken fiyatlar ise yüzde 25 arttı. Piyasada ise son zamlar sonrası 300 bin TL'nin altında sıfır araç kalmadı. İşte markaların liste ve kampanyalı fiyatlarına göre, haziran ayı itibarıyla Türkiye'de satılan en ucuz sıfır otomobiller...

Otomobil piyasasındaki hareketlilik devam ediyor. Küresel çapta çip krizi, otomobil firmalarının üretimi durdurması ve döviz kurundaki hareketlilik otomobil sektöründe satışları etkiledi. Sıfır ve ikinci el otomobillerde arz sıkıntısından dolayı fiyat artışları devam ediyor. Öte yandan esnaf oto galericiler, sıfır araç liste fiyatlarına haftalık olarak artış geldiğini belirtti. Ayrıca 300 bin TL’nin altında ise araç kalmadı.

YÜZDE 25 ZAM GELDİ

Rusya - Ukrayna savaşıyla artan maliyetler, sıfır otomobil üretiminde yaşanan sıkıntılar ve yükselen dolar kurundan dolayı, araç fiyatlarına yüzde 25'e varan artışlar yaşandı.

Sıfır araç fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle otomobilde talep ikinci el otoya kaydı. İkinci el otomobil pazarında yükselen fiyatlar nedeniyle vatandaşlar aradıkları aracı bulmakta zorlanıyor.

İşte haziran ayı itibarıyla Türkiye’de satılan en ucuz kampanyalı sıfır otomobiller listesi…

Canlı Borsa

Sıfır otomobillerde Temmuz ayı zamlı fiyat listesi

En Çok Aranan Haberler