FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın analiz

FED’in FOMC yorumlarının etkisinin hala görüldüğü altın kotasyonlarında bu sabah itibari ile işlemlerin 1649,2 dolar dolaylarından yatay bir seyirde devam ettiğini söyleyebiliriz.

Altın analiz

İntegral Menkul Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu:

Altın fiyatlarında, Cuma günü görülen satış baskısının ardından açıklanan Tarım Dışı İstihdam verisinin etkisi ile görülen yükseliş hareketinin dün sabah saatlerinde 1661,5 seviyelerinde direnç gördüğünü ve bu seviyelerden kademeli olarak hızlanan satışların öğleden sonra 1650 seviyelerindeki destekte alış tepkisinin zayıf kalması ile 1644 seviyelerine varan çekilmelere neden olduğunu gördük.

FED’in FOMC yorumlarının etkisinin hala görüldüğü altın kotasyonlarında bu sabah itibari ile işlemlerin 1649,2$ dolaylarından yatay bir seyirde devam ettiğini söyleyebiliriz. Yatırımcılarımızın bu aşamada, olası yükselişlerde 1662,5 / 1665,5 seviyelerinden satış pozisyonu açmalarını bu pozisyonlar için 1667,5 seviyesinin üstünü stop loss seviyesi olarak belirlemelerinin ve aşağıda 1655,5 / 1657,5 dolaylarını hedeflemelerinin uygun olabileceğini öngörmekteyiz.

Bugün açıklanacak olan Euro Bölgesi Perakende Satış, Euro Tüketici Güveni, Almanya Fabrika siparişleri verileri ile akşam gerçekleşecek FED Başkanlarından Lacker’ın konuşması yakından takip edilmelidir.

En Çok Aranan Haberler