FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

VOB analiz

Endeks kontratın 96,500’ün altında kalması zaten 95,500’e yönelmemize neden olacaktı. Bugün bunu yaşamayı beklemekteyiz.

VOB analiz

Turkish Yatırım Tarafından Hazırlanan Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası Piyasa Yorumu:

Dünkü B planı oylamasında Boehner’in partisinin bile sunulan teklife destek vermemesi ve Cımhuriyetçilerin salona bile teşrif etmemeleri Boehner’in kimi temsil ettiği sorularına beraberinde getirince piyasa bugüne sert düşüşlerle başladı ve mayaların kehanetine atıflarda peşi sıra gelmeye başladı. sorumluluk Obama ile Reid’e geçmiş oldu. Noel öncesinde bir anlaşma olmadığı takdirde ki görünürde olmayacak 27 Aralıkta süreç Reid’le kaldığı yerden devam etmiş olacak. Fakat bütçe görüşmeleri 2013’e sarkmış olacak.

Mayası kendi partisiyle bile tutmayan Boehner yüzünden yeni günde her yer kırmızı modunda.Altında satış dalgası ise devam ediyor. ABD’ verilerin iyi gelmesi yılın sonunda hedge fonların satışları altında son 5 yılda olduğu gibi aralık ayında da satış görülmesine neden olmakta. Şubat vadeli altın 1,643’den işlem görüyor.

Endeks kontratın 96,500’ün altında kalması zaten 95,500’e yönelmemize neden olacaktı. Bugün bunu yaşamayı beklemekteyiz. 95,500 stop-loss olarak kullanılmalı bu seviyenin altında ise 94,250 bulunmakta.

En Çok Aranan Haberler