FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BORSA DÜŞER DİYEN ÇARPILIYOR!!

Son on gündür,muhtemelen de böyle oluyor:)İMKB dünya borsalarına referans borsa haline geldi.Muhtemelen Avrupa borsaları bile bizim bu çıkışlarımızın şiddeti nedeniyle düşecekken düşemiyor.

Görünen o ki,ne zaman düzeltme konusunda direncimiz kırılacak,işte o zaman satış gelecek.Benim direncim kırılmak üzere:).Dünyadan bu kadar pozitif ayrışmamız,çok güçlü bir para girişi oldugunu gösteriyor.Bankaların neredeyse dolaşımda adetleri kalmadı.Bu yükseliş daha ne kadar sürer?Ne zaman durmayı düşünüyorlarsa o zaman kadar diyelim.Önünde durmaya gerek yok.

Evet İMKB için 57.400 direncinin üzerinde 58.800-59.000 seviyeleri var diye söylediğimiz yere gelmek üzereyiz.Ben artık,buraya gelirmiyiz diye değil de,kırar mıyız diye düşünmeye başladım?

58.800-59.000 dirençleri pek de öyle önceki dirençlerimiz gibi değil!Büyük bir çanak direnci.Orası kırılırsa,endeks ve hisselerde son on gündür gördüğümüzden çok daha sert bir yükseliş yaşarız.

Ben yine iki haftadır yaptığım gibi muhalefete devam ediyorum.59.000 geçilmeden,geçileceğini düşünmek doğru değil.Orası görülürse satışlarınızı yapın.Ama Geçilirse,hepsini geri alın!

Aydın Eroğlu

En Çok Aranan Haberler