FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

DOW DESTEKLİ YÜKSEK AÇILIŞ,CUMA GÜNÜNE AİT GRAFİKLERİ YUKARI DÖNDÜREBİLECEK Mİ?

Cuma günü teknik olarak bir satış gelebileceğini ve 59.000-58.800 seviyelerini görebileceğimizi belirtmiştim.Realize satışları bir ara endeksi aynı gün 59.178'e kadar indirmiş ama sonrasında gelen alımlarla 59.866 kapatmış.

Cuma günü ikinci seansı izleyemeyeceğimi söylemiştim.Malesef çok da,hareketli bir seans yaşanmış.

Neyse,bugün için Dow future yüksek açtığı için yükselişle yeni bir hafta açılışı yapacağız gibi ama devamı ne kadar sürecek o önemli!Ben çok sürekli olacağını pek de düşünmüyorum!Eğer 60.951 görülürse bu düşüncem değişir.Bunun bugün yaşanabileceğini beklemiyorum!

Endeks stochasticleri Cuma grafikleri itibarıyla düşüşün daha da devam edebileceği bir görüntü veriyorken,Dow future açılışı,bizdeki açılışı da biraz karıştıracak ama ben olası yükselişlerde,realizelerin devam edebileceğini öngörüyorum.

Ama dediğim gibi,bunlar yaz sonu başlamasını beklediğim esas yükseliş trendinin öncesindeki kar satışları olacak diye düşünüyorum.

Cuma günü yüksek marjlarda yaşanan hareketlilik sebebiyle,bugün oldukça karışık görüntülere sahne olabilirz..Aynı zamanda da bilanço süreci başladığı için,hisse bazlı hareketler olacaktır.

Ayrıca bugün birçok ülke ve bölgeden imalat verileri gelecek.Gelebilecek verilerin de,çok da olumlu olması beklenmediği gibi,biraz sıkıntı bile yaratabilecek rakamlar içerebilir diye bekleniyor.

Aydın Eroğlu

En Çok Aranan Haberler