FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

YARIN YENİDEN YAZILARIMI OKUMAYA BAŞLARSINIZ!

Değerli üyeler,sitemi geliştirmek için sizlerin düşünce ve önerilerini görebilmek için 2-3 gün ara verip,bu yorumları görmek istediğimi bildirmiştim.Muhtemelen yarın yeniden aranızda görürsünüz..Tabii bu arada yine de,gelen soruları cevaplamaya devam ettiğimi görüyorsunuzdur!

Değerli üyeler,
Sitenin gelişimi için,bazı arkadaşların çok değerli görüşlerini görüyorum ve bunları sizlerle de paylaştım.Ancak günlük 500 civarı okunmanın ve 1.300 civarı üyenin olduğu düşünüldüğünde,gelen önri ve düşünceler oldukça az gözüküyor.
Bundan site gayet yeterli,fazla bir değişiklik ihtiyacı yok sonucunu mu,
Yoksa,kişilerin sadece Al-Sat önerilerine bakıp da,günlük beklenti yazılarını dahi okumadıkları sonucunu mu çıkartayım anlayamadım!

Düşünce ve önerilerini bildiren değerli üyelerimize çok teşekkür ediyorum.

Piyasalarda,çözümü geciken Yunanistan krizinin dalgalanmaları sürerken,Avrupa'nın diğer birçok ülkesinde de,benzer sorunlar riskinin artıyor olmasından ötürü yeni düşüşler görüyoruz.Bu risklerin ciddileştiğini görebiliriz!Kesinlikle kredisiz olun.Aynı zamanda da,küçük zararlarla nakite dönebiliyorsanız dönün diye tavsiye ediyorum!

Avrupa ülkeleri krize girmemek için yeni ek tasarruf tedbirleri almadıkları takdirde,daha başka Avrupa ülkelerinin de sıkıntıya düşmesi kaçınılmaz olabilir.

Türkiye'deki anayasa oylamasına takılmayın.Sonucu bir negatif gelişme yaratmaz.Türkiye AB gibi bir ekonomik sıkıntıda olmasa da,olası dış kaynaklı sıkıntıların oluşması bizi de ihracat sıkıntısına sokabilir.Şimdilik durum iyi gidiyor.

İMKB olarak dün üçüncü kez denenen 56.800 desteği,birkez daha kendisini gösterdi.Ama yeniden denenmesi halinde kırılabilir.Eğer bu destek kırılırsa,aşagıdaki oldukça kuvvetli bir 55.600 ve hemen altında 54.300 destekleri mevcut.Böyle bir gelişme halinde alım önerilerim gelebilir.

Aydın Eroğlu

En Çok Aranan Haberler