FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2021'de dolar fiyatları ne olacak? Commerzbank'tan dolar tahmini

Son dakika dolar tahmini haberleri... Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası uzmanların 2021 dolar tahminleri araştırmaları başladı. Son zamanlarda Türk Lirası tekrar değer kazanmaya başlamışken, Commerzbank yetkilisi Merkez Bankası'nın faiz kararını değerlendirdi beklentiler dahilinde olduğunu ve alınan karar ile 2021 yılının ilk çeyreği için dolar/TL'nin 7,5 düzeyinde seyretmesini beklediklerini ifade etti. işte dev bankadan çarpıcı dolar beklentisi!

2021'de dolar fiyatları ne olacak? Commerzbank'tan dolar tahmini

19 Kasım'da gerçekleşen Merkez Bankası faiz kararı toplantısının ardından faiz artırımı bilgisinin paylaşımı ile vatandaşlar uzmanların 2021 dolar tahminleri ne olacağını araştırmaya başlamıştı. Merkez Bankası faiz kararı ardından dolar tahmini yapan Commerzbank, 2021 yılı dolar beklentisini paylaştı. İşte dev bankadan çarpıcı dolar tahmini yorumu...

2021'DE DOLAR NE KADAR OLACAK?

Salgın küresel piyasalarda etkili olmaya devam ederken yatırımcılar dolar 2021'de ne kadar olacak araştırmalarına başladı. Commerzbank Kıdemli Gelişen Piyasalar Ekonomisti Tatha Ghose Merkez Bankası'nın faiz kararıyla ilgili olarak, “Şunu söylemem gerekiyor ki bugün verilen karar beklentiler dahilinde geldi. Bu uzun zamandır beklenen bir değişimdi” dedi.

“Türk Lirasının 9 seviyesine gideceğini düşünüyorduk fakat artık böyle bir beklentimiz yok.” diyen Ghose şöyle devam etti:

“Biz 2021’in ilk çeyreği boyunca 7.50 gibi bir seviye bekliyoruz ve liranın kademeli bir şekilde zayıflayarak 8.00 seviyesine geleceğini düşünüyoruz.”

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler