FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dolar Bernanke'nin baskısında!

EURUSD paritesinde geçen hafta yaşanan düşüşün ardından, dün haftaya başlarken önemli bir verinin de olmaması sebebiyle hafif toparlanmanın olduğunu görüldü.

Dolar Bernanke'nin baskısında!

Bugün içerisinde de makroekonomik veri açısından önemli bir veri olmamasına rağmen öğleden sonra FED üyelerinden Bullard ve Dudleyin konuşmaları önemli olacağını belirten uzmanlar, piyasaların özellikle yarın Bernanke’nin yapacağı sunumu beklemesi sebebiyle biraz daha yatay kaldığını söylüyor.

Tepki alışları devam eder ise 1,2915 seviyesinin önemli bu seviyenin üzerinde paritenin tekrar 1.30 lara doğru yol almak isteyeceğini ifade eden uzmanlar, " 1.2950 ara direnç noktamız olarak karşımıza çıkıyor. Tepki alışları bir süre devam edebilir fakat orta ve uzun vadeli olarak ekonomiye ve teknik analize baktığımzda EURUSD paritesinin yönünün aşağı olacağını bize gösteriyor. Omuz baş formasyonunu oluşturmaya çalıştığınız gördüğümüz paritede bu yönde devamı gelir ise 3. Çeyrek sonunda EURUSD paritesini 1.24 seviyelerinin biraz altında görebiliriz" diyor.

Destekler : 1,2828-1,2750-1,2600
Dirençler : 1,2915-1,2950-1,3030

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler