FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dolar ne kadar? 29 Ağustos dolar kuru yorumları

Dolar/TL Kurban Bayramı tatilinin ardından yeni haftaya yükselişle başladı. Peki, dolar ne kadar, dolarda son durum ne? Dolar yükselir mi, düşer mi? İşte güncel dolar kuru ve 29 Ağustos 2018 dolar yorumları

Dolar ne kadar? 29 Ağustos dolar kuru yorumları

Dün 6,2656 - 6,2894 aralığında dalgalı bir seyir izleyen dolar/TL, günü yüzde 2,3 artışla 6,2656 seviyesinden tamamladı.

Dolar/TL'de 6 liranın üzerinde dalgalanma devam ediyor.

Bankalararası piyasada dolar/TL 6,45 civarında işlem görüyor.

Euro/TL 7,52'nin üzerinde hareket ediyor.

DOLAR YORUMLARI

Küresel piyasalarda dolar dün ABD ile Meksika arasında NAFTA serbest ticaret anlaşmasının revizyonu konusunda sağlanan anlaşmanın getirdiği iyimserlikle dört haftanın dip seviyesini gördükten sonra yatırımcıların ABD ile Çin arasındaki ticaret gerilimine odaklanmalarıyla birlikte dar aralıkta seyrediyor.

Başlıca para birimleri karşısında doların seyrini izleyen dolar endeksi dün 94.434'e kadar gerileyerek 31 Temmuz'dan bu yana en düşük seviyeyi gördükten sonra bugün 94.772'de bulunuyor.

Uzmanlar, yurt içinde veri gündeminin zayıf olduğunu, yurt dışında ABD'de yılın 2'nci çeyreğine ilişkin büyüme verilerinin takip edileceğini belirterek, dolar/TL'de teknik açıdan 6,10 seviyesinin destek, 6,40'ın direnç konumunda bulunduğunu dile getirdi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler