FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

DOLAR yatırımcıları dikkat! FED faiz kararı yarın belli oluyor! İşte FED faiz kararı öncesi 21 Mart 2023 euro ve dolar fiyatları!

Dolar ve euro ile ilgili son dakika gelişmeleri FED faiz kararı öncesi 21 Mart 2023 Salı günü vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak konusu oldu. FED Başkanı Jerome Powell bugün ve yarın gerçekleştirilecek toplantıların ardından açıklamalarda bulunacak. FED faiz kararı yarın belli olacak. Peki, bugün dolar ne kadar? Euro kaç TL? İşte FED faiz kararı öncesi 21 Mart 2023 euro ve dolar fiyatları...

DOLAR yatırımcıları dikkat! FED faiz kararı yarın belli oluyor! İşte FED faiz kararı öncesi 21 Mart 2023 euro ve dolar fiyatları!

Dolar ile ilgili son dakika gelişmeleri merak edildi. Yılın ikinci FED faiz toplantısı 21-22 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek. Toplantıda alınacak faiz kararının, toplantının ardından basın açıklaması ile duyurulması bekleniyor. FED faiz kararı öncesi dolar ve euro fiyatlarında son durum merak konusu oldu. İşte FED faiz kararı öncesi 21 Mart 2023 Pazartesi gününün güncel euro ve dolar fiyatları...

dolar

DOLAR NE KADAR?

Son kapanışını 19.0197 TL 'den yapan Dolar/TL kuru alış fiyatı 19.0073 liradan, satış fiyatı ise 19.0321 liradan işlem görüyor.

euro

EURO KAÇ TL?

Yüzde 0.16'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün yukarı ibreyi gösteriyor.

Bir önceki kapanışını 20.3807 TL'den yapan euro şu anda 20.3767 TL alış ve 20.3849 TL satış fiyatına sahip.

FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? ABD FED faiz kararı ne olacak? Yılın ikinci toplantısı bekleniyor!

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK, SAAT KAÇTA?

Yılın ikinci FED faiz toplantısı 21-22 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek. Toplantıda alınacak faiz kararının, toplantının ardından basın açıklaması ile duyurulması bekleniyor.

FED FAİZ BEKLENTİSİ NE YÖNDE?

FED faiz kararına ilişkin konuşan analistler, 22 Mart'taki toplantıda 50 baz puanlık faiz artışının yüzde 25 ihtimalle olasılık dahilinde olduğunu kaydederek, Powell'ın açıklamalarında konuya ilişkin ipuçları aranacağını vurguladı.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in gelecek üç toplantıda toplam 75 baz puan faiz artırabileceğinin öngörüldüğünü hatırlatan analistler, Powell'ın açıklamalarının yanı sıra cuma günkü tarım dışı istihdam verisinin de söz konusu beklentileri önemli ölçüde etkileyebileceğini kaydetti.

2023'ÜN İLK FED TOPLANTISI SONRASI FAİZ YÜKSELTİLDİ!

ABD'de görülen ekonomik sorunlar nedeniyle FED geçtiğimiz yıl peş peşe faiz yükseltme kararı almıştı. Bu sene de gerçekleştirilen ilk faiz toplantısında, faizler artırıldı.

31 Ocak - 1 Şubat tarihlerinde yapılan yılın ilk FED faiz toplantısında faiz oranının yüzde 4,75 seviyesine yükseltilmesine karar verilmişti.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler