FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika: Dolar fiyatları hareketlendi! Dolar/TL 14,90'ın üzerine çıktı

Son dakika: Dolar fiyatları hakkında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.Dolar/TL Rusya'nın Ukrayna'yu işgale başladığı ilk günlerde test edilen seviyeleri de aşarak bu 14,90 seviyesini aştı. Euro/TL de benzer grafiklerle 16,51'seviyesine çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Dolar fiyatları hareketlendi!  Dolar/TL 14,90'ın üzerine çıktı

Son dakika: Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin küresel piyasalarda yarattığı dalgalanmanın etkisiyle dolar yönünü yukarı çevirdi. Kur gün ortasından sonra 14,80 seviyesinin de üzerini gördü. Sabah saatlerinde 14,60'larda değerlenen kur Türkiye'de ve Avrupa'da piyasaların uyanmasıyla kademeli olarak yükselişe çıktı. Kur gün ortasından sonra 14,90'ı aştı. Euro/TL de benzer grafiklerle 16,51'in üzerinde değerleniyor.

Dolar/TL ise Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesiyle geçen hafta 14,62'ye ulaşan yükselişinin ardından kamu desteğiyle 14'ün altına geriledikten sonra yeniden yükselişe geçti. Geçen yıl yüzde 44 değer kay a istikrarlı bir seyir izliyordu.

kulce

ONS ALTIN VE GRAM ALTIN

Altının ons fiyatı ise önceki gün, 2.070 dolarla Ağustos 2020'den beri en yüksek seviyesini görmesinin ardından dün, Rusya ile Ukrayna arasında diplomasinin etkili olabileceği umutları ile yüzde 2,9 değer kaybederek 1.991,2 dolara geriledi.

Ons altın bugün de yüzde 0,6 azalışla başlamasına rağmen öğle saatlerinden sonra 2.009 dolar seviyesini gördü.

Altının gram fiyatı, yeni güne de düşüşle başlamasının ardından 961 seviyesine kadar yükseldi

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler