FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika: Rusya'dan Batı ülkelerine 'yaptırım' yanıtı: Cevap vereceğiz

Son dakika haberi: Ukrayna'yı işgal girişiminde bulunan Rusya'dan, Batı ülkelerinin açıkladığı yaptırımlarla ilgili yeni bir açıklama geldi. Kremlin'den yapılan açıklamada söz konusu yaptırımlara karşılık verileceği belirtildi.

Son dakika: Yaptırım restleşmesi büyüyor... Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı işgal girişimi sonrası Batı, peş peşe yaptırım kararları almıştı. Alınan kararlar sonrası Rus ekonomisin ve hükümetinin nasıl bir tepki vereceği merak edilirken Moskova'dan yeni bir açıklama geldi.

SON DAKİKA | RUSYA: CEVAP VERECEĞİZ

Batı ülkelerinin, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'ya karşı yaptırım uyguladığına işaret eden Kremlin Sözcüsü Peskov, "Batı ülkelerinin yaptırımlarına cevaplar, uygunluk ve çıkarlarımızın göz önünde bulundurulmasıyla oluşturulacak." ifadesini kullandı.

"PUTİN BUGÜN TOPLANTI YAPACAK"

Rusya'nın ekonomisi için oluşan riskler konusunda Putin'e sürekli bilgi verildiğini belirten Peskov, Putin'in bugün ekonomik kurumları ile toplantı yapacağı bilgisini paylaştı.

Peskov, "Putin, bugün ekonomik konularla ilgilenecek. Ekonomik gerçeklik önemli ölçüde değişti. Bu nedenle Kremlin'e bugün ekonomik durumu istişare etmek için Başbakan Mihail Mişustin ve Başbakan Yardımcısı Andrey Belousov'un yanı sıra Maliye Bakanı Anton Siluanov, Merkez Bankası Başkanı Elvira Nabiullina, Sberbank Üst Yöneticisi (CEO) German Gref ve büyük ihtimal başkanlık idaresi yetkilileri davet edilecek." diye konuştu.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler