FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

10 bin TL deprem yardımı ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Destek ödemesi nasıl alınır? 10 bin TL deprem yardımı ödemeleri başladı!

10 bin TL deprem yardımı ödemeleri ile ilgili AFAD'dan bulunuldu son dakika açıklaması geldi. 10 bin TL deprem yardımı ödemeleri yattı mı, sorusu internette araştırılıyor. Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da da hissedilen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlere ilişkin yapılan açıklamanın ayrıntıları merak edildi. Peki, 10 bin TL deprem yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? İşte detaylar..

10 bin TL deprem yardımı ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Destek ödemesi nasıl alınır? 10 bin TL deprem yardımı ödemeleri başladı!

10 bin TL deprem yardımı ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması AFAD tarafından yapıldı. 10 ilde hissedilen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerden etkilenen depremzedelere ilişkin yapılan açıklamanın detayları merak konusu oldu. 10 bin TL deprem yardımı ödemeleri başladı. İşte 10 bin TL deprem yardımı ödemeleri ile ilgili yapılan açıklama...

EYT 6

10 BİN TL DEPREM YARDIMI ÖDEMELERİ BAŞLADI MI?

10 bin TL deprem yardımı ödemelerine ilişkin AFAD'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki depremin ardından konutları hasar gören vatandaşlarımıza yönelik 10 bin TL tutarındaki hane başı destek ödemeleri başlamıştır."

EYT8

10 BİN TL DEPREM YARDIMI KİMLERE ÖDENECEK?

Deprem bölgesi olan illerde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya ziyaretinde yaptığı açıklamada AFAD ödeneğinden vatandaşlara 15 bin TL taşınma yardımı, 5 bin TL ve 2 bin TL kira yardımı yapılacağını BELİRTMİŞTİ.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca hane başına 10 bin TL destek yardımı verileceğini açıklamıştı.

EYT 5

OHAL İLAN EDİLEN İLLER

Kahramanmaraş

Hatay,

Gaziantep,

Osmaniye,

Adıyaman,

Adana,

Malatya,

Şanlıurfa,

Diyarbakır,

Kilis,

Elazığ.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler