FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2022 Doğal gaz yardımı başvuru şartları! Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte e-Devlet başvuru yöntemi!

Doğal gaz yardımı başvuru şartları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Doğal gaz Tüketim Desteği, geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de vatandaşlara sunulmaya devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konu ile ilgili başvuru sürecinin de başladığını açıklamıştı. Peki 2022 doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte doğal gaz yardımı başvuru şartları...

2022 Doğal gaz yardımı başvuru şartları! Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte e-Devlet başvuru yöntemi!

Doğalgaz yardımı başvuru şartları Eylül ayının gelmesiyle beraber yeniden gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, son olarak Kabine toplantısının ardından bu kış da doğalgaz yardımının devam edeceğini açıklamıştı. Peki doğal gaz yardımı başvuru şartları neler?

DOĞALGAZ DESTEĞİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Doğalgaz yardımı başvuruları hakkındaki ayrıntılar merak ediliyor. Söz konusu yardımların 5 Eylül'den itibaren e-devlet üzerinden gerçekleştirileceği Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı.

Doğalgaz desteğinden ihtiyaç sahibi olmak şartıyla doğalgaz altyapısı bulunan 647 ilçe/beldede ikamet eden ve doğal gaz aboneliği olan bütün vatandaşların yararlanabileceği bir önceki dönemde duyurulmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yardımlar hakkında şöyle konuştu:

''Kronik hastaların, yaşam destek cihazlarına bağlı ailelere doğalgaz desteği yüzde 5 fazlasıyla yapılacaktır. Şartları tutmadığı için diğer yardımlardan yararlanamayan 831 bin vatandaşımıza Temmuz ayında 427 milyon destek sağlamıştık. 1.6 milyon kişinin 1 milyar lirayı bulan Ağustos ayı ödemelerini 7 Eylül'de gerçekleştiriyoruz.''

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler