FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

45 liraya yükselen motorin ve benzin fiyatı sonrası flaş hamle! Ankara’da toplu taşıma araçlarına zam: Sırada İstanbul var

ÖTV zammı sonrasında artan akaryakıt fiyatları 45 liraya kadar ulaştı. Benzin ve motorin fiyatlarındaki artış toplu ulaşım ücretlerine de yansımaya başladı. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) bugün gerçekleştirilen toplantısında toplu ulaşıma yüzde 40 zam kararı alındı. İstanbul'da da yarınki UKOME toplantısında yüzde 13'lük zam beklentisi var. Teklifin kabul edilmesi halinde tam bilet fiyatı megakentte 20 TL'ye yükselecek.

45 liraya yükselen motorin ve benzin fiyatı sonrası flaş hamle! Ankara’da toplu taşıma araçlarına zam: Sırada İstanbul var

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) bugün gerçekleştirilen toplantısında, toplu ulaşıma yüzde 40 zam kararı alındı.

TAM BİLET 21 LİRA OLDU

Zammın ardından tam bilet 15 TL'den 21 TL'ye, öğrenci bileti de 7,50 liradan 10,50 liraya çıkacak.

eşflb

İSTANBUL'DA YÜZDE 13 ZAM BEKLENTİSİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), yarın yapılacak Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında görüşeceği gündem maddeleri belli oldu. Gündemin 18. maddesinde yer alan "Toplu ulaşım ücretleri tarifesinin düzenlenmesi teklifi' kapsamında, İBB tarafından işletilen ulaşım hatlarına yüzde 13 zam yapılması bekleniyor.

Gündeme sunulacak yüzde 13'lük zam teklifinin kabul edilmesi halinde, halihazırda metro ve otobüslerde 17.70 TL olan İstanbulkart kullanım ücreti 20 liraya yükselecek.

ÖTV ZAMMI İLE 2 LİRADAN FAZLA ARTIŞ

TÜİK'in Temmuz ayı enflasyon verisini açıklamasıyla motorin ve benzine özel tüketim vergisi (ÖTV) zammı gelmişti. Otogaz fiyatına 95 kuruş, benzine 2 lira 21 kuruş, motorine 2 lira 7 kuruş zam yapılmıştı.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler