FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

8 günlük izinle 35 gün tatil!

Bu yıl uzun tatil yapmak isteyenlerin fırsat ayağına geldi. Az izinle çok tatil yapabilmek mümkün. Nasıl mı?..

8 günlük izinle 35 gün tatil!

Resmi tatil günleriyle ilgili yapılan bir araştırmadan çarpıcı sonuçlar çıktı. 23 Nisan, 1 Mayıs, 30 Ağustos ve 29 Ekim hafta sonu tatilleriyle birleştirildiği takdirde, 9’ar gün olacak bayram tatilleri ile birlikte, 2013 yılında sadece 8 gün izin alarak 35 gün tatil yapmak mümkün.

1 GÜN TATİLİNİZ 4 GÜNE ÇIKABİLİR
Salı gününe denk gelen 23 Nisan tatili öncesinde Pazartesi günü izin alıp, hafta sonunu birleştirerek 4 günlük kısa bir tatile çıkabilirsiniz. Dileyenlerin 1 Mayıs tatilini de birleştirebilecekleri belirtilen araştırmada, “1 Mayıs’ta da aynı avantaja sahipsiniz. Çarşamba gününe denk gelen 1 Mayıs tatili öncesi Pazartesi ve Salı günleri izin yaparak toplam 5 günlük bir seyahat planı yapabilirsiniz” denildi.

RAMAZAN BAYRAMI'NDA 9 GÜNLÜK TATİL
Tatil konusunda Ağustos ayının da avantajlı bir ay olduğuna dikkat çekilen araştırmada, “Bu yıl Ramazan Bayramı arifesi 7 Ağustos Çarşamba gününe denk geliyor. Resmi tatil olmasa bile, 2,5 gün izin alarak 9 gün tatil yapabilirsiniz. Bayram tatilinin bir iki günü öncesinde ucuz uçak bileti bulabilirsiniz. Uçak biletinde erken davrananlar, otobüs bileti fiyatına uçak bileti satın alabiliyor" yorumu yapıldı.

BOL TATİLLİ EKİM AYI
Ekim ayının da bol tatilli bir ay olduğuna dikkat çekilen araştırmada çarpıcı sonuçlardan biri de, art arda gelen Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı'nın bol tatilli geçecek olması... 29 Ekim'de bir günlük resmi tatil kapsamında olan Cumhuriyet Bayramı'nda, Pazartesi alınacak iş yeri izniyle birlikte, tatil proramı 4 güne uzayabiliyor. Tatilini İzmir'de geçirmek isteyenler veya İzmirli çalışanlar içinse, 51 liradan başlayan fiyatlarla İzmir'e uçak bileti bulmak mümkün.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler