FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

90 bin taşeron işçi ne zaman kadroya geçecek? 90 bin taşerona kadro geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklayacak

ile ilgili yeni gelişmeler ve bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı sonrası yapılacak açıklamanın ayrıntıları taşerona bağlı olarak kamu kurumlarında çalışan kişiler tarafından merak konusu oldu. Taşerona kadro, sözleşmeli çalışan personele kadro ve EYT ocak zammı gibi konulara dair çalışmalar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin liderliğinde yapılıyor. Peki, 90 bin taşeron işçi ne zaman kadroya geçecek? İşte 90 bin taşerona kadro konusunda son gelişmeler...

90 bin taşeron işçi ne zaman kadroya geçecek? 90 bin taşerona kadro geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklayacak

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri birçok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konuya ilişkin On binlerce kişinin yakından takip ettiği konuya ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulunmuştu. Son gelişmeler konusunda bilgi edinmek isteyen kişiler internette "Taşerona kadro ne zaman çıkacak?" sorusunu araştırıyor. Gözler Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak Taşerona kadro ile ilgili açıklamaya çevrildi.

Sözleşmeliye kadro

90 BİN TAŞERON İŞÇİ NE ZAMAN KADROYA GİRECEK?

90 bin taşeron işçi ile ilgili çalışmanın da ele alınacağı Kabine Toplantısı bugün yapılacak.

Öte yandan ekonomideki son gelişmeler, enflasyonla mücadele kapsamında atılacak yeni adımlar da Kabine gündeminin önemli başlıkları arasında yer alıyor.

Sözleşmeli kamu personeline kadro çalışmasında gelinen aşama da masaya yatırılacak konular arasında bulunuyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı son açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Taşeron işçilerin kadrolu işçi olması için hükümetimiz çok önemli bir adım attı ve kadro verildi vatandaşlarımıza. Yaklaşık o zamanki sayı 90 bin küsür işçimiz bu haktan istifade edemedi. Kasım ayı içinde bu işçilerimiz için olan çalışmalarımızı sonlandırırız. Geçici işçi için ise çalışma farklı. O işçilerimizin hukukunu düzenleyecek bir çalışma yapıyoruz ve onların bu statülerini değiştireceğiz."

Sözleşmeliye kadro

90 BİN TAŞERON İŞÇİ İÇİN GÖZLER CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARAFINDAN YAPILACAK AÇIKLAMADA

Ekim ayının son Kabine Toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak kritik toplantıda çok sayıda konu masaya yatırılacak.

Kabine Toplantısı bugün (24 Ekim) gerçekleştirilecek. Kabine Toplantısı'nın saat 15.30'da başlaması ve toplantıda alınan kararların, toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

Sözleşmeliye kadro

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler