FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Taşerona kadro ne zaman açıklanacak? Taşerona kadro ne zaman çıkacak, kimlere verilecek? 90 bin işçiyi ilgilendiren çalışmada son durum!

Taşerona kadro konusunda yapılan çalışmalarda son durum vatandaşlar tarafından merak edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sözleşmeli çalışana kadro konusunda bugün Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunacak. Geçtiğimiz senelerde 1 milyon işçiye kadro verilmişti. Peki, taşerona kadro ne zaman çıkacak? Taşerona kadro kimlere verilecek? İşte ayrıntılar...

Taşerona kadro ne zaman açıklanacak? Taşerona kadro ne zaman çıkacak, kimlere verilecek? 90 bin işçiyi ilgilendiren çalışmada son durum!

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Taşerona kadro, 2022'nin sonuna doğru ekonomiye ilişkin çalışmalarını hızlandıran Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın gündeminde yer alan en önemli konulardan arasında yer alıyor. Bugün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek Kabine Toplantısında taşerona kadro konusu da ele alınacak.

Sözleşmeliye kadro

TAŞERONA KADRODA SON DURUM

Taşerona kadro çalışması için açıklamada bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, şu ifadelere yer vermişti:

"Şu anda üzerinde yoğunlaştığımız konu sözleşmeli çalışanlar konusudur. Sözleşmelilerle ilgili talepleri değerlendiriyoruz"

SÖZLEŞMELİYE KADRO

Konuya daşir yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor. Gelişmeler geldikçe haberimiz eş zamanlı olarak güncellenecektir...

TAŞERONA KADRO NE ZAMAN VERİLECEK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklamada "Taşeron işçilerin kamuda kadrolu işçi haline gelmesi konusunda geçtiğimiz yıllarda hükümetimiz önemli bir reforma imza attı. Yaklaşık 1 milyon işçiye kadro verildi. O zamanlarda 90 bin işçi bu fırsattan istifade edemedi. Onların problemlerini Kasım ayında ya da daha erken çözmüş olacağız. Şu anda geçici işçiler sorunu var. 90 bin işçinin kadroya alınması için çalışmalarımız sürüyor." ifadelerini kullandı. 90 bin taşeron işçisinin kadroya Kasım ayında alınması ön görülüyor.

SÖZLEŞMELİYE KADRO

TAŞERONA KADRO KONUSUNUN ELE ALINACAĞI KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yeni Kabine toplantısı bugün (28 Kasım Pazartesi günü) Beştepe'de yapılacak. Sözleşmeliye kadro konusunun da ele alınacağı Kabine toplantısının saat 15:00'te başlayacağı ön görülüyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler