FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ABD enflasyon oranı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 2022 Kasım ayı enflasyon oranı beklentisi...

ABD enflasyon oranının ne zaman açıklanacağı belli oldu. Bilindiği üzere, ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı bugün ve yarın yapılacak toplantı sonrası Jerome Powell tarafından açıklanacak. Öte yandan ABD ve Almanya'da açıklanacak kasım ayı enflasyon verileri için geri sayım devam ediyor. Çok sayıda vatandaş internette konuya ilişkin araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, ABD enflasyon oranı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? ABD enflasyon oranı beklentisi yüzde kaç?

ABD enflasyon oranı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 2022 Kasım ayı enflasyon oranı beklentisi...

ABD enflasyon oranı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Bilindiği üzere yarın Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası faiz kararı belli olacak. Bugün de, hem Almanya'da hem de ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verileri açıklanması bekleniyor. Peki, ABD enflasyon oranı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 2022 Kasım ayı enflasyon oranı beklentisi...

A6

ABD ENFLASYON ORANI NE ZAMAN AÇIKLANACAK, SAAT KAÇTA?

ABD enflasyon oranı bugün (13 Aralık 2022 Salı) açıklanacak.

Kasım ayı ABD enflasyon verilerinin açıklanacağı saat de belli oldu.

Yapılan açıklamaya göre; ABD enflasyon verileri bugün saat 16.30'da belli olacak.

ABD ENFLASYON ORANI BEKLENTİSİ NE YÖNDE?

ABD'de ekimde yıllık yüzde 7,7 ile tahminlerin altında kalan TÜFE'deki artışın, kasımda yıllık yüzde 7,3'e gerilemesi bekleniyor.

Ülkede aylık enflasyonun da kasımda yüzde 0,3 olması tahmin ediliyor. Almanya'da ise öncü verilere göre kasımda 0,4 puanlık azalışla yüzde 10'a gerileyen yıllık enflasyon rakamlarında bir revize beklenmiyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler