FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak, saat kaçta? 2023 ABD enflasyon verileri için son dakika açıklaması bekleniyor!

ABD enflasyon verileri piyasa takipçilerinin gündeminde yer aldı. Geçen sene FED, Amerika Birleşik Devletleri'nde artan enflasyon sebebiyle art arda faiz artırımı yapmıştı. 2023 Ocak ABD enflasyon verileri bekleniyor. Peki ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? İşte 2023 ABD enflasyon verileri beklentileri ve detaylar...

ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak, saat kaçta? 2023 ABD enflasyon verileri için son dakika açıklaması bekleniyor!

ABD'de resesyon ve enflasyon ikilemi belirsizliklere neden oluyor. Piyasa izleyicilerinin gözleri, ABD enflasyon verilerinin açıklanacağı saate çevrildi 2023'te ABD ekonomisinin zorlu geçmesi bekleniyor. Birçok kişi internette "ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? 2023 ABD enflasyon verileri saat kaçta açıklanacak?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte detaylar...

ABD ENFLASYON VERİLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ABD enflasyon verileri, bugün (12 Ocak Perşembe) açıklanacak. Veriler Türkiye saatiyle saat 16.30'da belli olacak.

ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? 2023 ABD enflasyon verileri beklentileri!

Ekonomistler, açıklanması beklenen ABD Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verisinin piyasaların yönü üzerinde etkili olacağını tahmin ediyor.

Ekonomistler, resesyon risklerinin yüksek olduğunu ve enflasyonun bu yıl düşmesini bekliyor. 2023 yılı ABD için ekonomik görünümü, yavaşlayan büyüme, hızlı parasal sıkılaşma ve ılımlı enflasyon ile tanımlanıyor.

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yılın ilk FED faiz toplantısı 31 Ocak - 1 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İşte 2023 FED faiz toplantısı tarihleri:

31 Ocak - 1 Şubat
21-22 Mart
2-3 Mayıs
13-14 Haziran
25-26 Temmuz
19-20 Eylül
31 Ekim - 1 Kasım
12-13 Aralık

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler