FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahmet Hakan'ın seçim yorumu viral oldu! Seçim sonuçlarından sonra bu sözlerle stüdyodan ayrıldı

AK Parti’nin 2024 yerel seçim sonuçlarının kesin olmayan ilk sonuçlarına göre büyük bir oy kaybı yaşaması ile ilgili Ahmet Hakan’ın yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yaşanan oy kaybı ile ilgili savunmak adına "Vatandaş 'Bu seçim yerel seçim, Erdoğan'la ilgili bir durum yok' diyor" ifadelerini kullandı. İstanbul, Ankara, İzmir sonuçlarının ardından Ahmet Hakan stüdyodan ayrıldı.

Ahmet Hakan'ın seçim yorumu viral oldu! Seçim sonuçlarından sonra bu sözlerle stüdyodan ayrıldı

2024 yerel seçim sonuçlarındaki AK Parti’nin büyük bir oy kaybı yaşamasının nedenini gazeteci Ahmet Hakan dikkat çeken bir şekilde yorumladı. Ahmet Hakan’ın seçim sonuçları ile ilgili yorumu kısa sürede sosyal medyada da viral oldu.

Ahmet Hakan seçim sonuçları ile ilgili yorumunda seçmenin AK Parti’den yana oyunu kullanmaması ile ilgili şu yorumda bulundu:

“Adam diyor ki ben Erdoğan’ı seçtim. Erdoğan diyor; şu anda başımızda mı, başımızda! Bu seçim ne seçimi diyor, yerel seçim! Erdoğan ile ilgili bir durum yok! Ben Erdoğan’ı bir uyarayım diyor, ekonomi açısından… Emekliyim zaten diyerek kendini serbest hissediyor.”

GKBYZe6XQAAbgQg

Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin de canlı yayında Ahmet Hakan’ın bu yorumuna katıldığını açıkça beyan ederek ‘Tabii tabii bütün hadise o’ şeklinde karşılık verdi.

Ahmet Hakan, canlı yayın devam ederken stüdyodan ayrıldı. Ahmet Hakan, 'Eğer izin verirseniz ben ayrılayım, yarın gazete de çıkaracağız. Bu sonuçları gazeteden vatandaşlarımıza aktarmamız gerekiyor. O nedenle ben müsaadenizi isteyeceğim' diyerek yayından affını istedi.Bu içerik Taner Şahin tarafından yayına alınmıştır

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler