FİNANS

Kapat

AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin'den 'patates ithalatı' açıklaması

AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, 'patates ithal ediliyor' şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin'den 'patates ithalatı' açıklaması
MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %1.49 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%1,49

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat!

ING - %1.29 FAİZLİ 50.000 TL

Faiz Oranı

%1,29

Vade

6 Ay

Toplam Tutar

50.000 TL

Detayları gör

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile ithal patates konusunda bir görüşme gerçekleştirdiğini söyleyen AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, ithal patates alımının gündemde olmadığının kamuoyuyla paylaşıldığını kaydetti. Bu açıklamalara rağmen, 'patates ithalatı yapılıyor, ya da yapılacak' gibi iddiaların gerçeği yansıtmadığına değinen Gültekin, "Gerçeği yansıtmayan iddialar ile üreticilerimizin ve vatandaşımızın kafasını karıştırmaya ve algı operasyonu yapmaya çalışan art niyetli kişi veya kişiler olduğunu görüyoruz” dedi.

'ÇİFTÇİLERİMİZİ ZORDA BIRAKACAK HİÇBİR KONUYA İZİN VERMEYİZ'

Hükümet olarak; vatandaşların aleyhine olabilecek hiçbir konuya izin vermediklerini ve vermeyeceklerini dile getiren AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, “AK Parti, her zaman vatandaşımıza hizmet odaklı projeleri hayata geçirir. Vatandaşının aleyhinde olabilecek hiçbir şeye izin vermez. Biz hizmet odaklı siyaset yapıyoruz. Patates üretimi yapan çiftçilerimizi de zorda bırakacak hiçbir konuya izin vermeyiz“ diye konuştu.

Kaynak: AA

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat