FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın fiyatları direniyor!

Üst üste yaşadığı rekor düşüşlerle yatırımcının güvenini yerle bir eden altın direniyor.

Altın fiyatları direniyor!

Dün de tarihi dibe göz kırpan altın fiyatı bugün hafif çıkış eğiliminde. Altının onsu 1.240 dolarda toparlanmaya başladı. Yatırımcısı için tam bir hayal kırıklığına dönüşen altın çıkış yolu arıyor. Son iki haftadır defalarca tarihi dip yapan altın fiyatları hala çok düşük kalsa da bugün hafif yukarı yönlü seyrediyor. Altının ons fiyatının günün ilk saatlerinde 1.237 dolardan işlem gördükten sonra 1.240 dolar sınırına çıktı.

TOPARLANMA GÜÇLENİR Mİ?
Geçen hafta ABD Merkez Bankası (Fed) darbesiyle düşme rekorunu tazeleyen altın, bu hafta da Çin piyasalarının gölgesinde kalmıştı. Ardından olumlu gelen ABD verileriyle güçlenen borsalar da düşüşü tetiklemişti. Ancak toparlanmayı getiren de ABD'de açıklanan büyüme verilerinin beklentinin altında gelmesi oldu. Altının gün içinde toparlanmayı daha da güçlendirmesi bekleniyor.

FİYATLARDA SON DURUM

Gram altın 78.5 TL
Çeyrek altın 136.3 TL
Yarım altın 270.05 TL

[Altın fiyatları için tıklayın](https://finans.mynet.com/altin/) [ **Çeyrek Altın**](http://finans.mynet.com/altin/altindetay/SGCEYREK/)**,** [**Yarım Altın**](http://finans.mynet.com/altin/altindetay/SGYARIM/)**[Cumhuriyet Altını](http://finans.mynet.com/altin/altindetay/SCUM/)**


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler