FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın fiyatları Fed'e alıştı!

Fed'in hafta boyunca beklenen açıklamaları dün akşam gerçekleşti. Ancak...

Altın fiyatları Fed'e alıştı!

Daha önceki açıklamalarda ani çöküş yaşayan Altın fiyatları için tıklayınnda da sadece hafif bir düşüş yaşandı. 1.280 doların altına gerileyenaltının onsu bugün tekrar çıkış arıyor.

Tüm piyasalarda olduğu gibi altında da hafta boyunca dün akşamki ABD Merkez Bankası (Fed) sunumu bekleniyordu. Daha önce Fed Başkanı Ben Bernanke'nin her açıklamasıyla dakikalar içinde çöken Altın fiyatları için tıklayınbu kez hafif sallansa da sağlam durdu.

DÜŞÜŞ SINIRLI KALDI
Gün içinde 1.285 dolar seviyesine kadar yükselen altının onsu Fed'in hemen sonrası çıkışını bir miktar daha sürdürdü. Ancak ardından hafif sarsılmaya başlayarak, 1.275 dolar seviyesine kadar geriledi. Bu düşüş daha önce bir anda yaşanan 50-60 dolarlık kayıplar hatırlandığında çok hafif kalıyor. Altının onsu açıklamaların ertesinde yeni günün ilk saatlerinde 1.278 dolar seviyesinde yeniden 1.280 sınırına çıkmayı test ediyor.

NEDEN TEPKİ VERMEDİ?
Peki neden bu kez tepki sınırlı kaldı? Çünkü piyasaların artık Fed'in aynı açıklamaları tekrarlamasına alıştığı belirtiliyor. Analistler, piyasaların artık Fed'den tekrarlar dışında daha fazlasını beklediği görüşünde.

FİYATLARDA SON DURUM
Gram altın 79.38 TL
Çeyrek altın 129.78 TL
Yarım altın 259.56 TL

[

**ALTIN FİYATLARINDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...

**](http://finans.mynet.com/altin/)

[

Çeyrek Altın](http://finans.mynet.com/altin/altindetay/SGCEYREK/), Yarım AltınCumhuriyet Altını

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler