FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Avrupa'dan ödüllü telefon Vodafone'da!

Dünya kalitesinde en yeni mobil teknolojileri aboneleriyle buluşturan Vodafone Türkiye, Huawei’nin 6,18 mm incelikteki son teknoloji akıllı telefonu Huawei Ascend P6’yı satışa sunuyor.

Avrupa'dan ödüllü telefon Vodafone'da!

EKONOMİ SERVİSİ

Dünya kalitesinde en yeni mobil teknolojileri Türkiye’nin dört bir yanında kolay, kesintisiz ve erişilebilir kılma hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone Türkiye, Huawei’nin yepyeni akıllı telefonu Huawei Ascend P6’yı ilk kez Vodafone’lulara özel olarak Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu’nda (A.C.A.İ.P) sunmaya hazırlanıyor. Vodafone’lular, Akıllı Değişim Rüzgarı’yla ve ACAİP ekonomik fiyatlarla Huawei’ye kolayca ulaşacak.

Huawei Ascend P6, 6,18 mm ile Türkiye’de mevcut en ince akıllı telefon. 1.5 Ghz dört çekirdekli işlemcisi ve metal gövdesiyle hızını sağlamlıkla birleştiren telefonda, şu an eşi bulunmayan 5 megapiksellik ön kamera özelliği dikkat çekiyor. Ön ve arka kamera, otomatik iyileştirme özelliği ile yakından çekilen fotoğraflarda yüzdeki kusurların düzeltilmesini sağlıyor. Arka kamerası ayrıca 8 megapiksel fotoğraf çekebiliyor ve 1080p HD video kaydı yapıyor. Teknolojiyi zarafetle buluşturan Huawei Ascend P6, 120 gram hafifliğine karşın 2000 mAh bataryaya sahip ve güçlü dokunmatik ekranının Magic Touch teknolojisiyle eldiven giyerken bile kullanılabiliyor. Android Jelly Bean 4.2 platformunda çalışan Huawei Ascend P6, modern akıllı telefonlardan bekleneni kullanıcılara fazlasıyla sunuyor.

İlk kez Vodafone’lular için satışta
Teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden birini veren Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği (EISA) tarafından 2013 “Avrupa’da tüketicilerin en iyi akıllı telefonu” ödülüne layık görülen Huawei Ascend P6, Türkiye’de ilk kez Vodafone’lular için A.C.A.İ.P avantajıyla satışa sunulacak. Vodafone Cep Merkezleri’nde yerini alan Huawei Ascend P6, Vodafone’un en iyi teknolojiyi en uygun fiyatla aboneyle buluşturma vizyonuyla kontratsız olarak 999 TL’ye satışa çıkacak.

En gelişmiş teknolojik özelliklere sahip, son model bir akıllı telefon satın almak isteyen ancak bütçesini zorlamak istemeyen Vodafone’lular, Huawei Ascend P6’yı 24 ay kalma sözüyle tarifelerine ek günde sadece 1 TL’den başlayan fiyatlarla kolayca satın alabilecek.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Vodafone Türkiye olarak, ülkemizin çağın standartlarında 3G veri ve internete erişimini kolaylaştırmak ve son teknolojiye uygun fiyatla erişimi sağlamak için kolaylık konseptimiz dâhilinde Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformumuz ACAİP’i geçen yıl duyurduk. Akıllı telefon seçmeyi, satın almayı ve kullanmayı tüketiciler için kolay, anlaşılır ve erişilebilir hale getiren ACAİP sayesinde Vodafone abonelerinin toplam akıllı telefon penetrasyonu yüzde 25,4’e yükseldi. Gelişmiş özelliklere sahip, son teknoloji bir akıllı telefon arayışında olan ancak bunun için çok da fazla ücret ödemek istemeyen müşterilerimiz için, “Ekonomik-Teknolojik” Huawei Ascend P6’yı ACAİP portföyüne eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu cihazı Türkiye’de ilk kez Vodafone müşterilerine sunarak, son teknoloji bir akıllı telefona kolayca terfi etme şansı sunacağız. Vodafone olarak son teknoloji mobil iletişimin olanaklarını herkes için kolay, anlaşılır ve erişilebilir kılmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Huawei Ascend P6’nın teknik özellikleri[1]

Ekran:
o 4.7 inç dokunmatik ekran
o 1280x720 piksel çözünürlük

Bellek:
o 8 GB dâhili hafıza
o 2 GB RAM
o Micro SD desteği (32 GB maksimum)

İşletim sistemi:
o Android Jelly Bean 4.2.2
o Emotion UI
o Huawei K3V2E platformu
o 1.5 GHz, dört çekirdekli işlemci
o 2000 mAh batarya

Bağlantı:
o WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
o Bluetooth 3.0
o GPS
o GLONASS

Kamera:
o 8 MP arka kamera, 1080p video
o 5 MP ön kamera, 720p video

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler