FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Torun: Ankara'da ahkam kesiyorlar

Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun AVM düzenlemesilyle ilgili açıklamalarda bulundu. Torun, "Ankara’da masa başında ahkam keserek, AVM’leri düzenlemeye çalışıyorlar” dedi.

Aziz Torun: Ankara'da ahkam kesiyorlar

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Moderatörlüğünü Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş'ın üstlendiği ‘Perakendede Değişim Zamanı’ isimli oturumda konuşmacılardan, Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, AVM’lerin kapanması için uğraşan bir grup olduğunu söyledi. Torun AVM'lerle ilgili olarak pazar günü kapanmasını da içeren tartışmalarla ilgili “Ankara’da masa başında ahkam keserek, AVM’leri düzenlemeye çalışıyorlar” dedi. Torun, bu alanlarda kendilerinden başka ahkam kesenlerin yatırımcıyı ve girişimciyi anlamadığını ifade etti.

Oturumda, LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Kiğılı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, Demsa Group Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, ve Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet Nane de yer aldı.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler