FİNANS

Bakandan Düşler Akademisi'nde tumba şov!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Vodafone Türkiye'nin Düşler Akademisi'nde Down sendromlu çocuklara tumba çaldı.

Bakandan  Düşler Akademisi'nde tumba şov!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla Bakanlığın ''Ben de Varım'' sosyal sorumluluk projesi kapsamında Vodafone Türkiye Vakfı çatısı altında yürütülen Düşler Akademisi'nde Down sendromlu çocukları ziyaret etti.

Yıldırım burada asker arkadaşı Yaşar Morpınar'la karşılaştı. Akademide ritim eğitmenliği yapan Morpınar, bakanı tumba çalmaya davet etti. Bakan, Morpınar ve Vodafone CEO'su Serpil Timuray'la tumba çaldı.

KURABİYE YAPTI
Bakan ayrıca mutfak önlüğü giyip tezgah başına geçerek çocuklara kurabiye de yaptı. Ulaştırma Bakanı, Down sendromlu Mukaddes ile emekli olduktan sonra kurabiye dükkanı açmak üzere bir süre sohbet etti. Bakan, bu arada çok iyi iyi karnıyarık yaptığını söyledi.

Canlı Borsa
YORUMLARI GÖR ( 0 )
Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler