FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BAŞARI TEŞVİK PROGRAMI BAŞVURU FORMU 2023! Başarı teşvik programı başvuruları ne zaman? Başarılı öğrencilere büyük jest!

Başarı teşvik programı başvuru formu 2022-2023 eğitim öğrenim yılının ilk dönemi sonunda takdir veya teşekkür belgesi alan öğrenciler tarafından arama motorlarında araştırılmaya devam ediliyor. Takdir ve teşekkür belgesi almaya hak kazanan öğrencilere teşvik programı kapsamında ödeme yapılacak. Peki, Başarı Teşvik Programı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Başarı Teşvik Programı başvuru formu ile ilgili ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAŞARI TEŞVİK PROGRAMI BAŞVURU FORMU 2023! Başarı teşvik programı başvuruları ne zaman? Başarılı öğrencilere büyük jest!

Başarı teşvik programı başvuru formu 1 Şubat 2023 Salı günü internette en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Başarı Teşvik Programı başvuruları ile ilgili veli ve öğrenciler tarafından yapılan araştırmalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından sürüyor. İşte Başarı Teşvik Programı başvuru formuna ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

z3

BAŞARI TEŞVİK PROGRAMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başarı teşvik programı başvurusu ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada sosyal yardım alan ailelerin devlet okullarında okuyan çocuklarına yönelik hazırlanan bu ödemenin detaylarını aktardı.

g3

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sosyal yardım alma hakkına sahip ailelerimize mensup, devlet okullarında okuyan ve sınıflarında dereceye giren ilk ve ortaöğretim öğrencilerimize net asgari ücretin yüzde 60'ına kadar, yükseköğretim öğrencilerimize net asgari ücret kadar dönem arasında yapılacak şekilde başarı desteği vereceğiz.

d2

Ayrıca dört yıllık örgün eğitim yapan yükseköğretim kurumlarını kazanan aynı kapsamdaki öğrencilerimize aylık 100 lira destek ödemesi yapacağız."

z1

BAŞARI TEŞVİK PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

Başarı Teşvik paketinde ilk dönem sonunda ve yaz tatilinde ödemeler yapılacak.

E3

BAŞARI TEŞVİK PROGRAMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Başarı Teşvik Programı ikinci dönem başvuruları gelecek hafta başlayacak.

d3

BAŞARI TEŞVİK PROGRAMI BAŞVURU NEREDEN VE NASIL YAPILIR?

Başarı Teşvik Programı başvuruları bulunulan ilin sosyal yardımlaşma ve dayanışma dernekleri üzerinden yapılacak.

E1

BAŞARI TEŞVİK PROGRAMI ÖDEMELERİ NE ZAMAN?

Başarı Teşvik Programı kapsamında en başarılı olan öğrencilere önümüzdeki günlerde ödemelerin gerçekleştirilmesi bekleniyor.

d4

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler