FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkentte çekilen görüntüler bakanlığı harekete geçirdi! Kameralar inceleniyor: Boş arazide 50 ton...

Ankara'nın Polatlı ilçesinde çekilen görüntülerin ortaya çıkmasıyla yetkililer harekete geçti. Şentepe Mahallesi’nde boş bir araziye 50 ton buğday döküldü. Buğdayın kimler tarafından ne amaçla döküldüğü bilinmediği için Ticaret Bakanlığı soruşturma başlattı. Cumhuriyet Başsavcılığı, Polatlı Ticaret Borsası, polis ve jandarma ekiplerinin araştırma yaptığı bölgede kameralar inceleme altına alındı.

Ticaret Bakanlığı'nı harekete geçiren ihbar! Polatlı’da 50 ton buğdayın boş araziye dökülmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Bölgedeki incelemeler devam ediyor.

HABER.00_02_13_27.Still052

KAMERALAR TEK TEK İNCELENİYOR

Ankara’nın Polatlı ilçesine bağlı Şentepe Mahallesi’nde yaklaşık 50 ton buğdayın araziye döküldü. Kimin döktüğü bilinmeyen buğdayın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından yetkililer inceleme başlattı. Yapılan incelemeden sonra, Ticaret Bakanlığı da harekete geçti ve soruşturma başlatıldı. Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığı, Polatlı Ticaret Borsası, polis ve jandarma ekipleri de buğdayın döküldüğü bölgede inceleme yaptı. Buğdayın neden döküldüğü araştırılırken, polis ekiplerince bölgedeki güvenlik kameralarının incelenmesi devam ediyor. (İHA)

HABER.00_02_22_32.Still054

HABER.00_02_13_47.Still053

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler