FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM! 2 Eylül 2022 Benzin litre fiyatı ne kadar? Motorin fiyatı kaç TL oldu? İndirim sonrası güncel fiyatlar!

Benzin ve motorin fiyatı son dakika haberinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma sebebiyle indirim gelip gelmediğini öğrenmek isteyen vatandaşlar yapılan açıklamaları yakından takip ediyor. İndirim sonrası güncel fiyatların ne kadar olacağını öğrenmek isteyen kişiler internette araştırma yapıyor. Peki, 2 Eylül 2022 Benzin litre fiyatı ne kadar? Motorin fiyatı kaç TL oldu? İşte 2 Eylül 2022 Cuma gününün güncel fiyatları...

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM! 2 Eylül 2022 Benzin litre fiyatı ne kadar? Motorin fiyatı kaç TL oldu? İndirim sonrası güncel fiyatlar!

Benzin ve motorin fiyatı son dakika haberinin ardından 2 Eylül 2022 Cuma gününün en çok sorgulanan konuları arasında yer alıyor. Akaryakıtta fiyat güncellenmesi yapılıp yapılmadığı merak edildi. Peki, 2 Eylül 2022 Benzin litre fiyatı ne kadar? Motorin fiyatı kaç TL oldu? İşte güncel fiyatlar...

Benzin

BENZİN VE MOTORİN FİYATLARINA İNDİRİM

2 Eylül Cuma gece yarısı motorine ortalama 2 TL, benzinde ise 1 lira 25 kuruş civarında indirim geleceği aktarıldı.

LPG'de ise indirim için hafta başı işaret ediliyor.

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI 2 EYLÜL 2022 CUMA

İndirimle birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 18,63TL'ye, Ankara'da 18,75 TL'ye, İzmir'de 18,75 TL'ye gerileyecek.

BAŞKENT ANKARA'DA BENZİN, MOTORİN VE LPG FİYATLARI

İndirimin ardından motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 24,46 TL'ye, Ankara'da 24,55 TL'ye, İzmir'de 24,56 TL'ye gerileyecek. Avrupa'da enerji kriziyle birlikte dizele talebin artması motorin fiyatlarını yükseltti.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler