FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BİM'den kaçırılmayacak fırsat! Smart TV 16.999 TL, tost makinesi 1.299 TL! 29 Eylül 2023 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM 29 Eylül Cuma aktüel kataloğu internette araştırılıyor. BİM marketlerine haftalık olarak farklı kategorilerde aktüel ürünler gelmeye devam ediyor. Ev eşyasından elektroniğe, mobilyadan, oyuncaklara çok sayıda ürün BİM aktüel ürünler kataloğunda yerini alıyor. 29 Eylül 2023 Cuma BİM aktüel ürünler kataloğu ve indirimli ürünler merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

BİM'den kaçırılmayacak fırsat! Smart TV 16.999 TL, tost makinesi 1.299 TL! 29 Eylül 2023 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM aktüel ürünler kataloğu merak konusu oldu. Haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar BİM aktüel kataloğunu düzenli olarak takip ediyor. BİM aktüelde bu cuma teknolojik ürünler, mutfak ürünleri, elektrikli bisiklet ve oyuncak çeşitleri gibi ürünler geliyor. Peki, 29 Eylül Cuma BİM'de neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 29 Eylül 2023 Cuma gününün BİM aktüel ürünler kataloğu ile ilgili detaylar...

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER 29 EYLÜL AFİŞİ

29 Eylül 2023 Cuma günü geçerli olan BİM Aktüel katolğunun ilk sayfasında araç boyun destek yastığı, araç sibop kapağı ve dikiz aynası telefon tutucu gibi araç malzemeleri yer alıyor.

BİM AKTÜEL 29 EYLÜL - 1

BİM aktüel ürünler kataloğunun ikinci sayfasında oyuncak çeşitleri yer alıyor.

BİM AKTÜEL 29 EYLÜL - 2

BİM aktüel ürünler kataloğunun üçüncü sayfasında android televizyon, smart televizyon, toz torbasız süpürge, ışıklı oda nemlendirici, dikey şarjlı süpürge, kırlent kılıfı, pijama takımı, sweatshirt, çantalı dikiş seti, dertsiz masa örtüsü, jakarlı koltuk örtüsü ve havlu çeşitleri bulunuyor.

BİM AKTÜEL 29 EYLÜL - 3

BİM aktüel ürünler kataloğunun dördüncü sayfasında air fryer, tost makinesi, termos ve mutfak gereçleri yer alıyor.

BİM AKTÜEL 29 EYLÜL - 4

BİM aktüel ürünler kataloğunun beşinci sayfasında filtre kahve makinesi, altın detaylı cam mutfak ürünleri, slikon mutfak ürünleri, pastacılık ürünleri, bitki çayı ve kahve demliği, sos ve saklama şişesi, kek kalıbı çeşitleri ve mutfak gereçleri bulunuyor.

BİM AKTÜEL 29 EYLÜL - 5

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler