FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Boş baklava ve boş tosttan sonra bu kez de boş gözleme sosyal medyayı salladı! Fiyatı hiç de ucuz değil

Son dönemde elektrik ve gıda ürünlerine gelen zamlardan sonra içi boş baklava ve içi boş tost satışa çıkarılmıştı. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran o fotoğraflardan sonra bu kez de sade gözleme gündem oldu. İçinde patates, peynir veya kıyma olmayan boş gözlemenin fiyatı da hiç de ucuz değil...

Boş baklava ve boş tosttan sonra bu kez de boş gözleme sosyal medyayı salladı! Fiyatı hiç de ucuz değil

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, içi boş gözleme ve tostun ardından bir büfenin içi boş gözleme sattığını duyurdu. Söz konusu büfenin Ocak 2022 tarihli menüsünün fotoğrafını paylaşan Demir, “Sade baklava ve boş tosttan sonra sade gözleme” notunu düştü.

Paylaşılan menüde en ucuz gözlemenin 10 TL ile ‘içi boş gözleme' olduğu görülüyor. Beyaz peynirli, ıspanaklı, patatesli gözlemeler 17 TL'den başlarken, kavurma kaşarlı gözleme ise 33 TL'ye kadar çıkıyor...

Bazı kentlerde içinde fıstık ve ceviz bulunmayan ‘Boş baklavanın’ kilosunun 19,90 TL'den satılması sosyal medyada gündem olmuştu.

Gaziantep'in yanı sıra, Ankara ve İstanbul'da şubesi bulunan, ‘Tostçu Erol' adıyla fenomen olan tostçu Mehmet Erol Sorgulu‘nun 2 TL'den ‘Boş tost' satmaya başlaması da gündeme gelmişti. Bu kez bir büfenin, içi boş sade gözleme satması sosyal medyanın diline düştü.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler