FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CANLI | BAHÇELİEVLER SEÇİM SONUÇLARI! Artık sonuçlar açıklanıyor: Bahçelievler'de seçimi kim kazandı?

Bahçelievler seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bahçelievler'de AK Parti mevcut belediye başkanı Hakan Bahadır'ı, CHP'nin adayı olan Emine Gülizar Emecan karşısında yeniden aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti, seçimi yüzde 4'lük küçük bir farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bahçelievler'de belli oldu. Bahçelievler seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

CANLI | BAHÇELİEVLER SEÇİM SONUÇLARI! Artık sonuçlar açıklanıyor: Bahçelievler'de seçimi kim kazandı?

2019'da da Bahçelievler seçim sonuçlarında yüzde 4'lük bir fark vardı. 2019 yılındaki seçimlerde aday göstermeyen İYİ Parti bu seçimde Tugay Çapun'u aday olarak gösterdi. AK Parti 2019'daki yerel seçimlerde aday Hakan Bahadır'ı aday göstermiş ve yüzde 49,89 oranında oy almıştı. Bu seçimler sürprizlerin yaşanıp yaşanmayacağını dakikalar içerisinde öğreneceğiz.

Bahçelievler'de Yeniden Refah Partisi Metin Türk ile seçimlere katıldı. Zafer Partisi, Ulaş Öztürk'ü aday olarak gösterirken, Saadet partisi ise
Yaşar Avcı'yı aday olarak gösterdi.

Bahçelievler seçim sonuçlarıyla ilgili ilk bilgilerin saat 19:00 sularında gelmesi bekleniyor. YSK'nın yayın yasağı normal şartlarda 21:00'de sona erecek fakat bu saatin geriye alınmasına kesin gözüyle bakılıyor. Seçim sonuçları biter bitmez Bahçelievler seçim sonuçları da diğer şehirlerle birlikte Mynet'te olacak.

BAHÇELİEVLER SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler